Aktywne Wpisy
andale +182
krystse +666
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Jest jeden mały pozytyw: #willakarpatia na 99% padnie, w końcu po 3 latach dostaną to, na co zasłużyli.
Bitwa pod Karpatią (2017, koloryzowane):
https://www.wykop.pl/tag/willakarpatia/wszystkie/next/entry-29269769/
to link do wpisu ze zdjęciem a nie samo zdjęcie, tam jest trochę info
@LubiePieski Jeszcze się okaże, że to jakiś mirek poleciał do Chin zjeść nietoperza tylko po to by willa karpatka upadła i sobie głupi ryj rozwalila. A że posadzi przy tym całą światową gospodarke i cofnie pkb o 40 lat? Ważne że starą babe teraz dupa piecze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu