Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Chciałbym zacząć drugi raz God of war ale na jakimś trudniejszym poziomie trudności. Czy to działa tak, że my też będziemy stawać się silniejsi czy zawsze jednego typa będziemy prać pół godziny?

#ps4
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek: nie pamietam dokladnie bo gralem na najwyzszym w premiere i sie swoje n----------m, ale nie kojarze, zebysmy jakos rosli z dmg, potem po prostu mocniejsze moby byly i bilo je sie podobnie dlugo
  • Odpowiedz
  • 0
@aleroc: @camos: O kurde, nie da się zmienić języka a chciałem zobaczyć jak po ang to leci ( ͡° ʖ̯ ͡°) a nie chce mi się języka konsoli zmieniać.

To sobie ten najtrudniejszy narazie zostawie na kiedy indziej xD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: 1 baldur jest w miare ez, gorzej bedzeisz mial z krolem elfow, bracmi(maja taki ogromny AOE atak ktory cie oneshotuje, trzeba miec troche farta w tej walce) i finalowym bossem :d no i oczywiscie walkirie
resetuj i odpalaj na GMGOW, fajna tarcze w nagrode dostajesz jak przejdziesz na tym poziomie
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: ja pewnie po nowym roku będę ogrywał po raz pierwszy GoW. I pytanko, czy to gra w rodzaju soluslike, czyli poziom trudności dopakowany jak w Dark Souls czy Bloodborne? Czy idzie na luzie grać przez casuala?
  • Odpowiedz
  • 0
@Ryzy_Wuj: Za pierwszym razem grałem na normalu to tylko w paru momentach było trudno i tylko w jednym było straaaasznie trudno. Kiedyś jakiś mireczek powiedział, że ten moment jest trudniejszy od wszystkich soulsów i w sumie może mieć rację.

A tak to każdy casual powinien się odnaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: nie no na strzala chyba nie ale 2 albo 3 xD
ale spokojnie, wyczujesz i po jakims czasie nie bedziesz sie dawal im trafiac, gorzej jak jest ich kilku i atakuja naraz :d
na GMGOW jest tez cos takiego ze jak im zbijesz troche HP to odpala im sie super mode, wtedy chyba nie da rady w ogole ich obalac albo jest bardzo ciezko xD
nikt nie mowil ze
  • Odpowiedz
  • 0
@aleroc: No właśnie padam na strzała. To jest p------e. Jeszcze 1 v 2 to jakoś ugram ale teraz np wywala mi 4 typa z czego 1 zasięgowy i nic nie mogę zrobić bo 1 cios i leże. A zmieniłem poziom na normalny tyle, że w ng+ To jest k---a chore. I tak jak w DS można się ślizgać między wrogami to tu i tak możesz zginąć w pozycji skoku. Jak
  • Odpowiedz
  • 0
@aleroc: Dobra, ogarnąłem że trzeba wejść w swój stary zapis i z niego zacząć grę + i tym sposobem dostaje się cały ekwipunek i exp. Może będzie łatwiej. Już trzeci raz dziś zaczynam grę xDDD
  • Odpowiedz