Wpis z mikrobloga

Jak to jest być samotną matką?

Moim zdanie to nie ma tak, że dobrze albo nie dobrze. Gdybym miała powiedzieć co cenię w życiu najbardziej powiedziałabym że pieniądze od ludzi. Konkubenta który podał mi pomocną dłoń i pięść kiedy sobie nie radziłam, kiedy byłam znowu sama. I co ciekawe to właśnie przypadkowe spotkania w łóżku wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy nie wyznaje się wartości, nawet pozornie uniwersalnych, bywa, że nie znajduję zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga nam brnąć w to błędne koło. Ja miałam szczęście, by tak rzec ponieważ je znalazłam. I dziękuję konkubentowi. Dziękuję mu, życie to śpiew po alko, życie to taniec oszczędności od zasiłku do zasiłku, życie to miłość która uderza mnie w twarz. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, jak ty to robisz? Skąd czerpiesz tyle pieniędzy? A ja odpowiadam że to proste, to zasiłki i kombinatorstwo, to właśnie ono sprawia że dzisiaj mam 500+ alimenty i mops, a jutro kto wie, dlaczego by nie oddam się pomocy społecznej i będę ot, choćby dawać... na roksie.
#pasta #heheszki #humorobrazkowy #tinder
Optimus_Seba - Jak to jest być samotną matką?

Moim zdanie to nie ma tak, że dobrze...

źródło: comment_16081256787DO9YxoROYCkMNAExTG792.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz