Aktywne Wpisy

Ludzi, którzy twierdzą, że samochód w mieście jest niepotrzebny i można bez niego prowadzić normalne życie powinno się pokazywać w cyrku pomiędzy gorylem a jego odchodami.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody

Lolenson1888 +525
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
źródło: E6E2871D-7403-44FB-89CD-15EBE76ACCC7
Pobierz

Dlaczego wykopki tak pogardliwie wyrażają się o właścicielach samochodów leasingowanych?
Wam się wydaje, że te auta są za darmo?
Bardzo mnie to ciekawi, bo to częste zachowanie na wykopie, którego zrozumieć nie potrafię.
To niewiedza, zazdrość, głupota czy polackość?
#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #pracbaza #leasing
@alvaro1989: tez nie :P.
A jakiego hothatcha masz na myśli?
@cajar: yyy a samochód się tylko kupuje i sprzedaje? A co z eksploatacją i tym, ze samochód fajnie jak cieszy oko a nie wygląda jak donica?
@FELIX90 E tam, ja mam kupioną w lutym 13 letnią klasę premium ale nie uważam żeby leasing był zły :P
To znaczy, nie opłaca się go brać jeśli nie bierzesz z ASO, bo z salonu się opłaca. Natomiast myślę że niechęć jest spowodowana właśnie warunkami jakie proponują leasingodawcy prywatni... No i oczywiście trochę cebulactwo.
W każdym razie ja wiedziałem co biorę i nie zamieniłbym tego auta na nic innego
Generalnie nie mówiłem o takiej sytuacji. Wykopki zawsze mówią, ze w leasing to taka bagatel, nic takiego.
@FELIX90: Bo wykopki z reguły pogardliwie wyrażają się o wszystkich i wszystkim.
@BajerOp: Taka własność, że bez zgody banku jej nawet nie sprzedasz, a jak stracisz pracę to Ci szybko udowodnią, że ta własność to całkiem ulotna jest ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Tzn ja jestem tolerancyjny, jak ktoś chce sobie brać w leasing to spoko, ale nie rozumiem tego, bo to najzwyczajniej w świecie jest kosztowna opcja. No chyba