Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.9% (127)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.1% (100)
Papileo +110
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Do czarnolistowania: #69762700e1624c438ad6d2981e4698a7
#bederzigol #keto #gotujzwykopem #carnivore #zerocarb #dietakarniwora #jedzenie #jedzzwykopem
"Keto" jest pojęciem względnym, ale na diecie niskowęglowodanowej jestem >2 lata.
A
Zobacz różnice jaka jest gdy masz nowy aparat, lepsza barwa, oświetlenie, balans bieli itd i już tą sama potrawa wygląda lepiej na zdjęciu.
Ciut mniej ważne są składniki. Surowe mięso mielone nie każdy zje, ale filet i jajko sadzone jak najbardziej.
No i ułożenie jest ważne, czy napakujesz byle jak na michę czy ładnie zaprezentujesz
To tak by
@dzierzgos: Jakie braki?
Jajka, podroby. Nawet w mięsie szkieletowym trochę jest.
Absolutnie
@anonymous_derp: już tłumaczę, jako stały obserwator Twojej kuchni.
1. Zdjęcie zostało zrobione czymś na kształt aparatu - a nie trampkiem jak dotychczas
2. Oświetlenie - jest
@anonymous_derp: Ej ale już nie rób sobie jaj. Co ty chłopie nigdy w życiu w restauracji nie byłeś? Rodziny nie masz? Na odludzi żyjesz?
Myślę że dla 99% ludzi w Polsce jedzenie ma najpierw ładnie pachnieć i wyglądać, a potem spełniać jakieś wymogi żywieniowe i proporcje białka do tłuszczy.
@Gavilar: i stąd choroby cywilizacyjne ¯\_(ツ)_/¯
@Gavilar: Nie rozumiesz jego "filozofii" jedzenia. Jedzenie ma NIE być apetyczne, a zaspokajać potrzeby organizmu. Zapewne zakłada, że tak będzie zdrowiej - i tak się odżywia. Ja to szanuję - bo wiem czego chce, natomiast czy to jest dobre - to obserwuję z ciekawością jak