Aktywne Wpisy

Szeretlek +243
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
mtnhardcore2 +3
Z tymi małolatami to na prawdę trzeba konkretnie od razu, a nie że człowiek próbuje na siłę wymyślać jakieś tematy i chce być delikatny :d ona 19, ja 27
#tinder
#tinder
źródło: temp_file2858833983199486332
Pobierz

#cyberpunk2077
Idziesz na parking i widzisz jak noc kobieta próbuje parkować przez 5min - to są smaczki które nadają grze jakości.
Do tego historia. Masa questów.
Można wybaczyć bo za chwilę coś polatają i będzie ok. Ale ten hype był od dawna. I okazało się, że marketing obiecał co innego a dostaliśmy co innego
@typiczna_autentykacja: mhm, tylko poczekaj bo rozbijam miejsce zorganizowanej przestępczości, już 6 z kolei, zaraz po "rozbój w toku" albo inne "złap cyberpsycho".
To miasto, pomimo rozmiaru, życiem i możliwościami interakcji, przypomina praktycznie Detroit czy Hengshę z DeusEx:HR, gdzie też NPCe sobie stały, no od biedy
@revinPL: Naucz się czytać. Nie napisałem, że wspominanie o tym, że coś jest słabe w grze jest nierzetelne. Tylko ocenianie całej tak dużej gry przez pryzmat jednego, na dodatek nie najważniejszego jej elementu jest nierzetelne. To tak jak bym chciał oceniać Skyrima przez pryzmat fabuły - niby mogę ale byłoby to nierzetelne.
Gralem na razie kilka godzin i jest fajnie, troche szkoda, ze tylko gdzieniegdzie mozna kupic jedzenie i ciuchy (duzo ulicznych budek jest nieaktywnych :( ), AI ludzi na razie mnie nie denerwuje, auta prowadza sie calkiem spoko. Na minus to chaos w ekwipunku i ulepszaniu broni - mogli podpatrzec ten z
Ludzie piszą że po 45h mają skończony wątek fabularny