Aktywne Wpisy

wykop +385
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +2
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

#cyberpunk2077
No ale jak to mówią jak chce się uderzyć to kij się zawsze znajdzie
A wyszło tak sobie, na dodatek zbugowane. Czy zespół projektujący lokacje, questy zrobił dobrą robotę, zrobili owszem, ale na tym dobra robota się kończy, muzyka jest klimatyczna ale implementacja tego wszystkiego w grze jest przeciętna, mechaniki nie powalają Gra w obecnym stanie na PC jest 7/10, jak naprawią błędy to może 8/10, ale sorry 10/10 w grze
@JesusOfSuburbia Gra nic nie traci na tym AI. Mógłbyś nawet ta policję całkowicie usunąć. Nie zmieniłoby to gry.
Bugi natomiast to fakt. Te glicze graficzne irytują i powinno być to bardziej dopracowane na premierę.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcve8s/promised_but_missing_feature_list_will_update/