Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +49
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +52
#!$%@? widzowie
Młody John uznał, że najwyższy czas zrobić coś ze swoim życiem. Nie chciał dłużej być samotny, postanowił założyć konto na aplikacji randkowej i znaleźć sobie partnerkę. Niestety, w jego sytuacji nie było to proste - odkąd został zwolniony z poprzedniej pracy celem zachowania różnorodności w biurze, nigdzie nie mógł znaleźć zatrudnienia. Londyńskie biura nie były zainteresowane białym Anglikiem - diversity managers nalegali na zatrudnianie kolorowych i gejów. Facet bez pracy nie był więc atrakcyjny dla kobiet, które i tak zresztą miały już mózgi wyprane przez Netflixowe seriale. Kate, która podobała mu się gdy miał 16 lat była teraz w związku z czarnym. Tracy którą poznał na studiach wyjechała do Pakistanu by być siódmą żoną swojego partnera. Martha z pracy zmieniła płeć i ożeniła się ze swoją córką. John wiedział, że jego próby skazane są na porażkę, ale próbował myśleć pozytywnie - przecież jestem we własnym kraju, tu powinno mi być najlepiej i powinienem być obywatelem pierwszej kategorii. Nie wiedział, że jeszcze tego samego wieczoru napadnie go grupa czarnoskórych muzułmanów, po czym zostanie aresztowany pod zarzutem mowy nienawiści za to, że w trakcie napadu nie klęknął przed nimi w geście wsparcia dla BLM
Młody Jan uznał, że najwyższy czas znaleźć sobie partnerkę. Nie było to trudne - w katolickiej Polsce wystarczyło zapisać się do chóru kościelnego by poznać porządną, szanującą się dziewczynę. Marysia była pod wrażeniem jego stabilnej i pewnej pracy jako operator maszyny obierającej cebulę. Po roku para wzięła ślub i zamieszkała razem we własnym domu. Upadająca, gnijąca moralnie Unia Europejska kompletnie nie zaprzątała ich głowy - wiedzieli, że nad Polską czuwa Matka Boska, która nie pozwoli na to, by stało im się cokolwiek złego
#harlekinydlaprawakow
#bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazlewakow #heheszki
Marysia była lekko w szoku, dumna w pełni Całkiem zdrowa, długoterminowa i niegłupia Do pizzerii zjeść, opanować nerwy weszła gdzieś W okolicach śródmiejskich, północna część SMS-a mu pisała, pomyślała, że się czuje trochę tak Jak wtedy, kiedy pierwszy raz Z Internetu ściągnięty referat dała na uczelni do sprawdzenia Jednak teraz poziom podniecenia większy Dziś zdradziła Ryśka po raz pierwszy Czuła się lepsza i czuła, że należy jej
@Sebastian_II_Mordeczka: przez Jana, nie czytasz uważnie. John w życiu nie dostałby tej pracy w UK, odpadłby w przedbiegach za swój biały kolor skóry, podczas gdy Jan nie tylko zapunktował u właściciela firmy swoją polskością, ale w dodatku bez powodu pobił Ukraińca wychodząc z pracy, za co dostał pochwałę od policjanta
Ale fajnie sie czytalo.