Aktywne Wpisy
Caracas +141
Mało kto jeszcze wie, że dosłownie pod koniec tamtego roku z mocnym przytupem na Polski rynek motoryzacyjny wjechała Chińska marka MG.
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
Koner1391 +441
kisnę z tych politycznych zagrywek ,dosłownie co kadencję jest to samo, a ludzie mają pamięć złotej rybki i nadal się spuszczają jacy dobrzy są politycy, oni nas dymają na każdym kroku, ale plebs tego nie zrozumie, Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli #polityka
Z podstawówki gimnazjum?
#kiciochpyta
@siodemkaxx: Teraz może i tak, ale op pyta tych co mogą już powiedzieć do czego się to kiedyś przydało. Jak ja szedłem do liceum to nie było tak łatwo się dostać do sensownego ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Walka o bycie „najlepszym” została mi do dzisiaj - dzięki temu nie przestaje się uczyć nowych rzeczy, bo od dzieciaka mam silna potrzebę rywalizacji. Dzięki temu w ciągu 6 lat pracy w jednej firmie wypłata urosła czterokrotnie
2. Obecna prace mam z biura karier z jednej z lepszych prywatnych uczelni IT w Polsce, do której dostałem się dzięki dobrym ocenom. Jak wyżej
Błędnie myślicie jeśli uważacie ze robi się szkole dla papierka. Macie "wszystko" opłacone i macie się tylko uczyć. Nigdy później w życiu nie będziecie mieli takiej okazji. Marnujecie dużo czasu zamiast faktycznie starać się pojąć tę wiedzę bo jak nie nauczycie się myśleć w podstawówce to w średniej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora