Aktywne Wpisy

Duza-fajka +553
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada

ZygmuntJedyny +21
źródło: temp_file4764556946629765336
Pobierz

Ucichło trochę na tagu, nic dziwnego bo brak nowego contentu robi swoje. Spróbujmy się wiec zastanowić jak dalej potoczą się losy maestro?Ostatnio jakiś miras pisał, ze pracował z nim chwile w DE - chwile, bo majster s--------l z roboty. Czy się ogarnie i pobyt w Niemczech w czymś mu pomoże? Imo nie ma na to szans, przemas nie ma absolutnie zadnych celów w życiu, jego jedynym marzeniem jest c--a, niczego nie robi dla siebie, wszystko co robił i robi było ukierunkowane na zdobycie cipy jakiejś majsterki. W rajchu jest w o tyle dobrej sytuacji w tym momencie, ze nie jest tak rozpoznawalny, nawet zarabiając baddzo słabo może sobie pozwolić na chlanie dzień w dzień i to w zasadzie sens życia majstra, wstać żeby się n-----c i przeżyć kolejny dzień. Teraz w Niemczech dochodzi lockdown, wypady do Polski do zdolnych odpadają. Pozostaje chlanie, wegetacja i trzepanie do fot radziszewskiej.
Wydaje mi się, ze prędzej czy później jego przygoda w DE się skończy - brak znajomosci języka, rosnąca frustracja i życie z pato sebami za ścianą zrobią swoje - wtedy będzie musiał wrócić do polski, a wiadomo ze gdy wróci do Poznania to gdziekolwiek się pojawi będzie rozpoznany i info co robi i gdzie, pojawi się na wykopie bardzo szybko. Przy jego zerowych umiejętnościach interpersonalnych nie ma szans na zawarcie nowych, prawdziwych znajomosci. Nie ma tez czym zachęcić do siebie ludzi, nie mówiąc o jakiejkolwiek kobiecie. Wątpliwe tez, ze wyszedł z długów, a wiec komornik tez zapewne nad nim nadal ciąży - nawet gdyby załapał gowno prace za 2k, to na nic mu nie starczy i w-------i się w jeszcze większe bagno. Co w takiej sytuacji można robić? No jedynie chlać żeby nie myśleć o tym jak beznadziejnie sprawy się maja. Tylko jak długo można funkcjonować w ten sposób? Co myślicie?
#przemcel #przegryw #s----------e #stulejacontent
źródło: comment_1607971863oU9xsHXFHGJVnt9IQTsdwo.jpg
PobierzPrzemas mam nadzieję, że to czytasz - wiem że twoja frustracja się pogłębia i wiem do czego to doprowadzi,
Owszem na to się zapowiada. Tylko ile tak