One są mistrzyniami w dymaniu systemu. Są profesjonalistkami w graniu ofiary. Zero honoru, zero myślenia szerzej niż własny interes. To jest #!$%@? dramat. I jeszcze są dumne z siebie, ze takie zaradne. Szkoda, ze tylko w wykorzystaniu wszystkich dookoła.
@Xtreme2007: Utrata dochodu czyli babkę zapewne zwolnili z pracy, nic dziwnego w czasie epidemii, chyba właśnie w takim celu są świadczenia rodzinne? Czy dziecko ma żreć gruz póki mama nie znajdzie nowej pracy?
@Xtreme2007: dlatego czasem żałuję, że jestem uczciwym i porządnym człowiekiem. Mógłbym być chamem że sztachetą, kraść i dymać państwo i pracujących na każdym kroku. Niestety kręgosłup moralny mam zbyt mocny i wolę głodować niż kraść czy się prosić.
@svickova: A co mnie interesuje czy twoje czy innej dziecko ma co żreć? Nie dajesz rady jako rodzic to cyk pozbawienie praw rodzicielskich i bachor do rodziny zastępczej.
@Abaddon84: A wiesz ze system tworzą ludzie? Żyje w DE i tutaj Niemcy wiedzą ze zmienianie zaczyna się od siebie. Poza tym by zmienić system trzeba zacisnąć pasa, włożyć do tego mnóstwo pracy a także zrezygnować z socjalistycznego rozdawania kasy do czego Polacy nie są i raczej nie będą nigdy zdolni.
@svickova: @OBSERWATORKA_Z_RAMIENIA_OBWE: No tak bo dysleksja to straszna choroba, ona nie pracuje bo opiekuje się swoim niepełnosprawnym niesamodzielnym dzieckiem. Trzeba jej pomóc
@stan-tookie-1: no właśnie robotę straciłem z końcem sierpnia i zostaje mi wyjazd za granicę, bo to co się tu będzie działo w Nowym Roku chyba nie wytrzymam.
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Są profesjonalistkami w graniu ofiary. Zero honoru, zero myślenia szerzej niż własny interes. To jest #!$%@? dramat. I jeszcze są dumne z siebie, ze takie zaradne.
Szkoda, ze tylko w wykorzystaniu wszystkich dookoła.
#bekaztwitterowychjulek #szarpankizzyciem #p0lka #mgtow
źródło: comment_16079499332ph5GyzLa0lEkaRWMKTzEq.jpg
PobierzNo tak bo dysleksja to straszna choroba, ona nie pracuje bo opiekuje się swoim niepełnosprawnym niesamodzielnym dzieckiem. Trzeba jej pomóc