Wpis z mikrobloga

Skala debilizmu w tym kraju jak zwykle mnie przeraża. Ale już mnie to nie dziwi, bo pisałem o tym wcześniej.

Ale po co one jeszcze protestują? Przecież od orzeczenia Przyłębskiej minęły już 2 miesiące prawie, więc jak można tak długo protestować w tej samej sprawie (mimo że nic się w tym kontekście nie zmieniło?) XD No przerzućcie się kobiety na jakiś inny temat, bo ten to już nuda.

Swoją drogą: nie znam tego typa, nie przeglądałem jego profilu, ale daję sobie rękę uciąć, że to taki „wolnościowiec” od Korwina xD Tacy niestety najbardziej śmiecą Internet swoimi kretyńskimi wynurzeniami

#protest #aborcja #konfederacja #4konserwy #neuropa
r.....6 - Skala debilizmu w tym kraju jak zwykle mnie przeraża. Ale już mnie to nie d...

źródło: comment_1607866850A36EHbyiBnnkAAwGIsg2p3.jpg

Pobierz
  • 33
@czynastolatek: dlatego napisałem, że trzeba być skrajnym idiotą, żeby zadawać takie pytanie. Bo zakładam, że ma pojęcie o tym, co się dzieje w kraju mniej więcej i w śpiączce nie był. Więc powinien wiedzieć, dlaczego „pioruny” protestują
@rorf46: Obserwując, co się dzieje, można by dojść do wniosku, że protestują przeciwko przestrzeganiu konstytucji, a chyba nie o to chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A skoro wyrok nie opublikowany, konstytucja olana, to swoje wywalczyły i powód do protestów minął.
Weź idź psycholu

@rorf46: Po co te wyzwiska? Prawda w oczy kole? Powiedz, czy brak dostępu do państwowej skrobanki jest największym problemem życiowym 12-13 letniej julki? xD