Aktywne Wpisy

Natalia-_- +160
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Radek41 +658

Ale po co one jeszcze protestują? Przecież od orzeczenia Przyłębskiej minęły już 2 miesiące prawie, więc jak można tak długo protestować w tej samej sprawie (mimo że nic się w tym kontekście nie zmieniło?) XD No przerzućcie się kobiety na jakiś inny temat, bo ten to już nuda.
Swoją drogą: nie znam tego typa, nie przeglądałem jego profilu, ale daję sobie rękę uciąć, że to taki „wolnościowiec” od Korwina xD Tacy niestety najbardziej śmiecą Internet swoimi kretyńskimi wynurzeniami
#protest #aborcja #konfederacja #4konserwy #neuropa
@4x80: Dobrze, że to prawdziwe życie dzieje się poza wykopem, a nie na nim.
Uwaga, nie ma obowiązku protestowania tylko przeciw największemu problemowi, ci idioci tego nie sprawdzają.
Nie, to większy problem dla będących w celibacie klechów i bab po klimakterium.
xDD
Głosujesz na jakąś partię, to oznacza, że zgadzasz się z każdym jej postulatem jak wnioskuję z tego co piszesz?
PiS to lewica tyle ze lubi kościół. W kwestia gospodarczych głosuje zawsze ramie w ramie z partia razem. Na obie partie nie głosuje.
Jak postulaty kobiet zostaną wprowadzone w życie oznacza to najtańsze piwo z nalewaka na mieście za 25zl, wszystkie usługi fryzjerzy i inni po 100zl. Do tego obalanie legalnie wybranego rządu nie oznacza nic dobrego dla ratingów