Wpis z mikrobloga

Skala debilizmu w tym kraju jak zwykle mnie przeraża. Ale już mnie to nie dziwi, bo pisałem o tym wcześniej.

Ale po co one jeszcze protestują? Przecież od orzeczenia Przyłębskiej minęły już 2 miesiące prawie, więc jak można tak długo protestować w tej samej sprawie (mimo że nic się w tym kontekście nie zmieniło?) XD No przerzućcie się kobiety na jakiś inny temat, bo ten to już nuda.

Swoją drogą: nie znam tego typa, nie przeglądałem jego profilu, ale daję sobie rękę uciąć, że to taki „wolnościowiec” od Korwina xD Tacy niestety najbardziej śmiecą Internet swoimi kretyńskimi wynurzeniami

#protest #aborcja #konfederacja #4konserwy #neuropa
Pobierz r.....6 - Skala debilizmu w tym kraju jak zwykle mnie przeraża. Ale już mnie to nie d...
źródło: comment_1607866850A36EHbyiBnnkAAwGIsg2p3.jpg
  • 33
Powiedz, czy brak dostępu do państwowej skrobanki jest największym problemem życiowym 12-13 letniej julki? xD

@4x80: Dobrze, że to prawdziwe życie dzieje się poza wykopem, a nie na nim.

...największym problemem...

Uwaga, nie ma obowiązku protestowania tylko przeciw największemu problemowi, ci idioci tego nie sprawdzają.

12-13 letniej

Nie, to większy problem dla będących w celibacie klechów i bab po klimakterium.

julki

xDD
@rorf46: No postulaty są żenujące i komunistyczne. Prezerwatywy za darmo, likwidacja umów zleceń, emerytura obywatelska czy tak nie tylko aborcja ale i sponsorowanie jej. Trzeba być równo #!$%@? żeby to wspierać.
@rorf46: Głosuje. Co to ma za znaczenie ? I jak sie to ma do ruchu który chce obalić legalnie wybrany rząd bo cipka swędzi. Przypominam ze rząd wciąż ma większość w sondażach.
@rorf46: Nie utożsamiam sie z nikim. Daje szanse każdemu ugrupowaniu które ma poglądy gospodarcze bliskie moim czyli niskie podatki i obniżanie centralizacji państwa. Światopogląd mnie nie interesuje. Myśle ze gej czy twitterowa Julka tez bedzie bardziej szczęśliwa strajkując w państwie które nie #!$%@? ciebie na 50% przychodu z umowy o prace.
@Furiat: czyli zapewne nie głosujesz na Lewicę, PiS ani Konfederację. Reszta też nie bardzo pasuje do twojej wizji państwa zwłaszcza od strony gospodarczej, ale mniejsza z tym w sumie.

Głosujesz na jakąś partię, to oznacza, że zgadzasz się z każdym jej postulatem jak wnioskuję z tego co piszesz?
@rorf46: nie bo świat nie jest idealny. Głosuje na jak największa zgodność.

PiS to lewica tyle ze lubi kościół. W kwestia gospodarczych głosuje zawsze ramie w ramie z partia razem. Na obie partie nie głosuje.

Jak postulaty kobiet zostaną wprowadzone w życie oznacza to najtańsze piwo z nalewaka na mieście za 25zl, wszystkie usługi fryzjerzy i inni po 100zl. Do tego obalanie legalnie wybranego rządu nie oznacza nic dobrego dla ratingów
@rorf46: ja sie nie zgadzam z żadnym. Oni nawet nie walczą o powrót do poprzedniego kompromisu. Lempart dała czas do końca roku aby rząd poddał sie do dymisji xD. Gdzie ty tam widzisz miejsce na półśrodki. Nie chcesz dziecka a je zrobiłeś ? Wydaj te 3k i rozwiąż problem nieoficjalnie. Nie masturbuj sie pod kościół i nierób sobie komunistycznego kuku. Wszystko w temacie.
@rorf46: Zbyt płasko myślisz i zadowala ciebie chwilowy ból dupy prawakow xD. Jeżeli PiS ma wciąż większość (a ma) to jak Julki by obaliły legalnie wybrany rząd który ma większość poparcia xD to za te dwa czy trzy lata w wyborach wchodzi PiS legalnie z siła 99,9% poparcia. Mogą zmieniać konstytucję i robić każda rzecz jaka im sie podoba. Julki nic by nie zrobiły, a ich rządy to smutne damage control