Wpis z mikrobloga

Ja pierd#ole na całym reddicie się śmieją i nie dowierzają że w tej grze nie ma zadnego ai xD npc i samochody to manekiny chodzące i jeżdzące po wytyczonych scieżkach xD Zabawne są filmiki porównawcze z gta 3 albo IV gdzie npc reaguja na wszystko co zrobi gracz, wysiadaja z auta zeby uciec, taranują gracza, wymijają przeszkody itd. a tutaj to jest jak w grze z kosza w tesci za 10 zl jak nie gorzej. Kompromitacja. Ciekawe czy sie dowiemy co się tam #!$%@? przy produkcji.
#cyberpunk2077
  • 73
  • Odpowiedz
@stefan8800: Szczerze mówić niczego innego się nie spodziewałem. Mimo, że oczywiście to jest słabe. Wielokrotnie było powtarzane, że cp to nie GTA, to nie sandbox tylko gra fabularna. Świat w cp jak świat w wiedzminie jest po to abyś miał gdzie robić zadania, a nie po to aby się nim bawić jak w sandboxie.
  • Odpowiedz
@stefan8800: nie rozumiem tylko dlaczego nastolatkom z wodoglowiem sie #!$%@? ze to konkurent dla gta i gra z otwartym swiatem gdzie beda sobie rozjezdzac ludzi gonieni przez policje

nigdy nie odczulem takiego przekazu od cdp, nigdy nie widzialem tej gry jako promowanej na cud graficzny czy sandboxowy

przeciez to od poczatku mial byc rpg, nastawiony na rpg i fabule
  • Odpowiedz
tylko po co w takim razie robili taki wielki świat?xd

@Brukiewlubkarpiel: Hmm? nie wiem może po to aby było co zwiedzać? gdzie robić zadania? Jak miałyś mały świat o tez miałyś słabe NPC. Co to za zaleznośc? W wiedzminie tez miałeś duży świat, który jak byś odjął zadania to nie był przecież piaskownicą.
  • Odpowiedz
debilu

@tonysanger: jak chcesz gta to sobie graj w gta, po 8 latach robienia gry bedziesz im mowil ze zrobili inna niz ty myslales chociaz w kazdym materiale marketingowym mowili ze tak bedzie? to nie gra akcji czy sandbox

przy grze rpg twoje podejscie do fabuly to "poczytaj ksiazke" to moze w ogole to nie gra dla ciebie

zauwaz ze takie gry jak vampire masquerade, fallout 2 czy planescape torment do
  • Odpowiedz
Broń sobie tego scierwa

@tonysanger: nie bronie, po prostu nie wmawialem sobie ze bedzie inaczej po premierze przekladanej 3x, na przelomie generacji itp, niech sobie teraz uposledzeni ludzie kupujacy preordery rok temu pluja w brode. Jak fabularnie i rpgowo niejest zepsuta to bugi mozna naprawic, a kwik ze to nie gta mnie nie obchodzi bo ja nie chce gta.

Na PC npc też są martwe,policja spawnuje się za plecami a pojęcie
  • Odpowiedz
@3mortis: Twoje porównanie do tych starych tytułów jest nie na miejscu bo mamy rok 2020 i tworzenie sztucznej inteligencji to nie jest nic niezwykłego, niezwykle jest to że ktoś grę AAA w 2020 roku tak dennie oskryptowal.No zajebiste RPG z bardzo liniowa fabułą.Jak to było? "możesz być kim chcesz, twórz własną historie" pogódź się z tym że ta gra staje się memem i już pewnie jest tematem żartów podczas śniadania w
  • Odpowiedz
pogódź się z tym że ta gra staje się memem i już pewnie jest tematem żartów podczas śniadania w studiu Rockstar

@tonysanger: mysle ze po prostu ludzie z rockstac maja wiecej pojecia o grach niz random z wykopu i wiedzieli ze cdp nie robi drugiego gta

nikt, nigdy nieoszukiwal tak z zawartością.

@tonysanger: dlatego ci wlasnie tlumacze, ze nie czuje sie oszukany, to ludzie sobie wmawiali cos czego nie bylo
  • Odpowiedz
@3mortis: Fabuła jest bardzo liniowa,nie porównuję do gta tylko o to że nikt nie wdrożył podstawowych mechanik.Trzeba więcej gender i lgbt zatrudniać haha.Wiedzminowi się udało bo to było coś innego a ta gra to klapa i już powoli zostaje #!$%@? z każdej strony. Za rok nikt o tym szmelcu nie będzie pamiętał.
  • Odpowiedz
@Strus dziwne bo na stronie do kupowania preorderow którą każdy z tym ludzi musiał widzieć kiedy rok temu w ciemno kupił grę było jak byk

Wejdź do świata Cyberpunk 2077 — gry roleplaying mrocznej przyszłości, tworzonej przez autorów serii gier o Wiedźminie, studio CD PROJEKT RED.

Nie twierdzę że ta gra to cud, ani że jest dobra, nie spełniła oczekiwan nawet tych nie przehajpowanych

Ale śmieszy mnie głupota i naiwnośc ludzi w
  • Odpowiedz
@Strus: mysle ze po prostu kiedy urosli do gigantow jak ubisoft itp to panowie w ganiturach z excelami przyszli i zaczeli rzadzic jak tamymi firmami

zysk, hajs, marketing, a gra to tam #!$%@?. Przy wieskach nikt sie nie spodziewal szalu, nikt nie poganial, na marketing wiele nie szlo itp

jak widac po preorderach, oplacalo sie, 8 lat tworzenia gry sie zwrocilo. Teraz pan sobie wyplaci duza premie i bedzie kwikal za
  • Odpowiedz
ale mi np fabuła ogólnie w GTA się podobała

@Dudleuss: fakt, ale tez wielu ludzi sobie gta odpala na godzinke zeby sie porozbijac po miescie z policja i porozjezdzac ludzi a fabula i misje to sa dla sierot, bo wedlug starszych pokolen w grach nie moze byc ciekawej fabuly, s-f jest glupie a w tv to najlepiej zeby jakis ladny film o jezusie puscili a nie te matrixy czy avengersy

grę
  • Odpowiedz