Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alteron po wyjściu z baru na samym początku (jeśli zaczynasz punkiem) można było podejść to takiej laleczki i ona coś tam gadała że chce na szlugi czy coś nie pamiętam

Był też takis ziomuś przed sklepem jak się idzie bo nowe implanty, i on coś tam p-------ł o końcu świata, można z nim pogadać

Generalnie jak dla zabawy skanowalem ludzi to niektórzy mieli imiona i nazwiska i jakis opis, więc nie
  • Odpowiedz
@alteron: Mi się generalnie gra podoba, ale jazda jako pasażer autem po sznurku, które kompletnie nierealistycznie się zachowuje... i Jackie który siedzi jak uśmiechnięta mumia i nawet kierownicą nie kręci... no trochę widać niedopracowanko. Ale to są duperele, na które zwyczajnie brakło czasu.
  • Odpowiedz
@alteron: Ja to nie wiem co musza czuc naprawde fanboje cdpr i ludzie, ktorzy spodziewali sie zajebistej gry. W sensie ja spodziewalem sie, ze gra bedzie bardzo srednia, maksymalnie naciagane 7/10, a okazalo sie, ze mnie zaskoczyli i jest gorsza niz bym zakladal w najczarniejszych scenariuszach xD
Dobra, ide grac w hadesa kupionego za 7 dych, pozdrawiam cyberpunkowcow xD
  • Odpowiedz
@alteron Mirki bugi to bugi można grać. Mnie wypierdziela z gry zanim odwiedzę pierwszy raz doktorka od wszczepów. Tak po prostu. I po takiej akcji potem nie chce mi się uruchomić nawet, tylko komunikat że Cyberpunk się wypłaszczył. Trzeba od nowa uruchomić kompa ale to nic nie daje, podobnie jak wczytanie starszych saveów. A kompa mam dobrego jak na wymagania ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@alteron: Tak samo miała być rewolucja w kreatorze postaci, a już np. w takim UFC 3 mozna bylo duzo bardziej customizować zawodnika - przykład to tatuaże, gdzie można wybrać tylko gotowy set. Nie wiem czy Mount&Blade sprzed kilkunastu lat nie bylo bardziej zaawansowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Model jazdy samochodem też nie zachwyca, wygląda jakby całość była klejona przez Hindusa na plaster i ślinę, który dostał
  • Odpowiedz
Ltak wygląda przyszłosc według cdpr, sprzedawca to seba prawak i gnoi cie za to że jestes babą z kuktasem
@pansa naprawdę wszystko co złe na świecie to musi być prawak ? XDDD
  • Odpowiedz
@alteron: jak na gierkę bez zabezpieczeń to całkiem dobra gierka( 0zł to świetna cena), ograłem dziś (na PC) jakieś 6-8h i najbardziej zauważalny błąd jakiego doznałem to jak chciałem zmienić jaką czapkę to mi się moja kobieca V rozebrała do naga i nie dało się nic założyć, a do naga to mam na myśli do naga czyli i te majty zniknęły więc też na to nie narzekałem
  • Odpowiedz
@alteron: Osobiście tego oczekiwałem o czym piszesz. Czyli zwiedzania budynków, mieszkań, podejrzanych dzielnic, ogólnie eksplorowania, słuchania historii ludzi. Jak wpadłeś to takiej gildii magów czy innej podobnej, czy zagadałeś gościa w gospodzie to często opowiadał ci historyjkę o sobie i już pobudzał wyobraźnię(słynne arrow in the knee). Kupowanie żarcia czy noclegu to chyba normalka w RPGach. Takie głupie zapytanie kogoś o drogę czy wskazówki jak coś znaleźć.

Ogólnie wydaje mi
  • Odpowiedz
@Pabick: takie plądrowanie mieszkań było już dostępne w gta san andreas w około 2005 roku. Było to w dodatkowej misji złodzieja gdzie jeździłeś busem po mieście w nocy i mogłeś wejść do losowych mieszkań (nie wiem na jakiej zasadzie to było decydowane do jakiego możesz wejść). Po wejściu wchodziłeś do jednego z wygenerowanych mieszkań (było ich bardzo dużo, ale po dłuższym czasie można było zauważyć powtarzalność) co więcej mieszkania były
  • Odpowiedz