Aktywne Wpisy

zuzixxx3 +16
Przeszkadza Wam jak kobieta pracuje w miejscu, gdzie ma bezpośredni kontakt z klientem i nie ma pod koszulką stanika (odznaczają się sutki)? Bo przełożony się ostatnio do mnie dopieprzył, że “kuszę” klientów, a nienawidzę nosić tych niewygodnych uciskaczy cyckow (╯︵╰,)
Cyderek +75
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kontuzja wyeliminowała mnie z mojego wyuczonego zawodu, który wykonywałem całe swoje zawodowe życie. Przebranżowiłem się, poszedłem do g---o roboty (kiepskie zarobki), żeby się nauczyć i zdobyć doświadczenie. Doświadczenie jest, ale g---o się nauczyłem. Straciłem tę pracę w grudniu przez covid (mała firma i musiała ciąć koszty). Teraz się dowiedziałem, że mam Covida.
Przyszły rok musi być lepszy... Może ktoś ma doświadczenie w przebranżawianiu się i może udzielić mi jakichś rad? Muszę znaleźć pracę przy komputerze. Może to być cokolwiek, spedycja, obsługa IT itd tylko z możliwością rozwoju i zarobienia przyzwoitych pieniędzy. Jestem gotowy na początku pracować za kiepskie pieniądze byle tylko później było lepiej. Może ktoś wie, że gdzieś kogoś szukają do przyuczenia?
#trojmiasto #rozwojosobisty #praca #pracait #zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora