Wpis z mikrobloga

Ostatnie 1.5 jest tak spierd*#$one, że nie mogę wyjść z podziwu.
Kontuzja wyeliminowała mnie z mojego wyuczonego zawodu, który wykonywałem całe swoje zawodowe życie. Przebranżowiłem się, poszedłem do g---o roboty (kiepskie zarobki), żeby się nauczyć i zdobyć doświadczenie. Doświadczenie jest, ale g---o się nauczyłem. Straciłem tę pracę w grudniu przez covid (mała firma i musiała ciąć koszty). Teraz się dowiedziałem, że mam Covida.
Przyszły rok musi być lepszy... Może ktoś ma doświadczenie w przebranżawianiu się i może udzielić mi jakichś rad? Muszę znaleźć pracę przy komputerze. Może to być cokolwiek, spedycja, obsługa IT itd tylko z możliwością rozwoju i zarobienia przyzwoitych pieniędzy. Jestem gotowy na początku pracować za kiepskie pieniądze byle tylko później było lepiej. Może ktoś wie, że gdzieś kogoś szukają do przyuczenia?
#trojmiasto #rozwojosobisty #praca #pracait #zalesie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aphroman0: Szkoda bo fizjo to bardzo dobry zawód i wciąż mógłbyś pewnie tutaj coś podziałać - nie wiem jaką masz kontuzje. Jeżeli znasz angielski to śmiało możesz uderzać do jakiegoś korpo np. PwC. Wiem z doświadczenia znajomych, że wystarczy angielski i jakiekolwiek wyższe(+ nie bycie totalnym głąbem :D). Możesz popróbować także jako support it.
  • Odpowiedz
  • 0
@implossive Taki mam plan, żeby dostać się na jakiś support. Tylko chciałbym wiedzieć coś więcej. Czego się uczyć w co dokładnie iść by nie marnować czasu i obrać konkretną drogę.
  • Odpowiedz