Wpis z mikrobloga

@chinski_fifarafa: "Mało lepszą" 1050(który posiadam obecnie) to takie gówno, 1060 jest w stanie odpalić większość gier na wysoko średnich, a ja na niskich mam stuttery, textury pojawiają się i znikają. na Benchmarkach 1050 TI jest w połowie wydajności 1060, a co dopiero zwykła 1050 bez TI( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chinski_fifarafa: RTX2060 zakładam, że z właczonym Ray tracingiem?( ͡° ͜ʖ ͡°) 2060 to mimo wszystko najtańsza i najsłabsza grafika do używania RT i już kilka lat temu potrafiła mulić przy włączonym RT - Battlefield V, Metro Exodus( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Verdundrin imo tu chodzi o optymalizacje. Jakim cudem na 1070 #!$%@? w nowe gierki na ultra w full hd na 60 klatkach a ludzie pisza ze z 1080ti to sobie pograsz ale na 25 klatkach na jakichś low/medium ustawieniach? Nie wspominając nawet co sie #!$%@? na ps4. Ghost of tsushima wyglada na tej konsoli pięknie a cyberpunk to bug fiesta
@chinski_fifarafa: No właśnie się zastanawiam, bo kupiłem na ps4(to #!$%@?ństwo w wersji fat) i dopiero pograłem z pół godziny i póki co chodzi lepiej niż days gone( ͡° ͜ʖ ͡°)

W życiu nie spróbuje uruchomić tego na 1050, bo to jebnie