Wpis z mikrobloga

Rozumiem, że w Cyberpunka 2077 idzie przejść w 20 godzin, ale grając tylko w główną linię fabularną.
Są zapewne jakieś questy poboczne. Na jakim poziomie one stoją? Bo mam nadzieję, że nie na takim jak w Skyrimie, gdzie masz tylko pójść do jakiejś lokacji i ubić stwora.
#crpg #rpg #cyberpunk2077
  • 12
@Chrystus: Masz kilka rodzajów questów pobocznych, są bardzo rozbudowane questy poboczne mające wpływ na główną fabułe ale też masz questy typu łapanie szaleńca z cyberpsychozą lub randomowe pomaganie policji na mieście
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Chrystus: 20-25 wątek główny. Ok. 25h same misje poboczne fabularne. Ze wszystkim ok. 70-80h pewnie, jak nie więcej. Plus całkiem dużo wyborów, które dają dobre opcje na zagranie raz jeszcze. Wiele decyzji blokuje jedne misje, a odnlokowuje inne.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Chrystus: Dla mnie git, bo po 60h w W3 tak się wywaliłem, że od roku nie uruchamiałem, a jestem na początku Skellige xD

W3 był aż za duży.
@lizakoo: Jak szanuję Quaza, tak w komputerowe RPG on właściwie nie gra. W ramach analogii: gracze, którzy nie grają w komputerowe RPG, zagrali w Wieśka 3 i pieprzyli coś o nowych standardach gatunku... których to standardów nawet nie znają xD