Aktywne Wpisy
mickpl +82
Nie wiem czy nadciąga recesja, wszyscy tak mówio, ale jeśli to:
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
Gours +38
Konfederacja obrzydziła całkowicie nawet cieszenie się z tego pierwszego od lat medalu w boksie xD widać, że tępa karyna
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
Przegrałem 100 minut, ustawienia Ultra, bez RT, rozdziałka 2K.
Pierwsze wnioski:
- Grafika mnie #!$%@?ła z butów, poziom szczegółów jest #!$%@?ący, podobnie jak modele postaci, przedmiotów i interfejs. Jak ktoś mówił, że grafika wygląda jak z 2005 roku to mu napluje w twarz.
- Optymalizacja świetna - DLSS robi robotę. Stałe 60 klatek bewzględnie co dzieje sie na ekranie.
- Wstęp fabularnie spięty. Wiele elementów otoczenia jest interaktywnych, dialogi ciekawe, sposób ich prowadzenia fajny - patrzysz na postać, przedmiot i dopiero wtedy Ci sie pojawiają do niego odpowiedzi
- Strzelanie jest przyjemne - nie czuć tak bardzo, że przeciwnicy to gąbki. Trafienie w głowę daje satysfakcje. Strzelaniny są dynamiczne, przeciwnicy łatwo pozbawiają Cię paska zdrowia.
- Walka wręcz prosta ale dająca fun - szybki atak, silny atak, uniki, kontry, wyglada to o niebo lepiej niz na trailerach. Tniesz kataną i czujesz się jak samuraj
- Misje można przejść na 10 sposobów
- Miasto i jego projekt to jakiś #!$%@? majstersztyk - każde miejsce do którego trafiasz przykuwa uwagę - plakaty są fajne, wszędzie porozrzucane przedmioty, ludzie zajmują sie swoimi sprawami, tam gdzie ma byc syf jest syf i menele, tam gdzie jest centrum jest centrum i jest sporo NPC.
- Muzyka miód dla uszu ale to akurat subiektywna ocena - glownie hiphop tam lecial, mi siada
Jedyny błąd jaki widzialem to na samym początku gry przy wychodzeniu z knajpy - przed drzwiami wyjsciowymi lewitował telefon.
także uderzam w spanko i życzę równie pozytywnych wrażeń z gry ;)
i7 9700K
RTX 2070 SUPER
32GB RAM 3200
¯_(ツ)_/¯