Aktywne Wpisy
czemuztak +663
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
ascaris +164
Prawie 2,5 miesiąca temu zerwała ze mną #rozowypasek po prawie 4,5 roku bycia razem. Najgorsze mam już za sobą, ale nadal w głowie mam nadzieję... Czy komuś tu z obecnych udało się kiedyś "odzyskać" byłą/byłego? Jeśli tak to jak? I po jakim czasie?
Przez pierwsze 2 tygodnie trochę desperowłem od tamtego czasu nie piszemy ze sobą. Nie usuwaliśmy się z fb, insta. Raczej jest dystans niż złość na siebie. Raz tylko mieisac temu proponowałem spotkanie na kawę do maka, ale nie chciała. #pandemia. W piątek wysłała mi filmik na insta jak spędza piątkowy wieczór malując obraz, nie odpisałem. Mamy wspólnych znajomych, mój przyjaciel czasami z nią pisze i nie mówi o mnie źle, ale chyba nadal ma na mnie za złe. Głównie to ja zepsułem ten związek przez niedojrzałość, wybieranie kolegów zamiast niej, olewanie itp. Ale mówiła przy zerwaniu, że nie mieliśmy też złych chwil. Wiem, że kochała i wybaczała.
Plis nie piszcie, że nie warto wracać. Z------m i nie zrobiłbym ponownie tych samych błędów.
#rozstanie #zerwanie #anonimowemirkowyznania
@asyn34: trzeba było odpisać jak się odezwała. Też jej coś wyślij, np z jakąś Waszą piosenką w tle.
Na pewno napisze na święta życzenia. Myślałem żeby spróbować w styczniu coś zagadać.