Tym co najbardziej zaniża ocenę gry, są glicze - tych jest tak dużo że gra nie może mieć dychy i tyle [...] Serio tych problemów jest tak sporo że nie wiem czy uda to się naprawić miesiące po premierze. Na początku jest niewinnie, tu coś lata, tam coś przenika [...] to tylko detale powtarzałem sobie i zawsze machałem na to ręką [...] Aż z powodu tych problemów musiałem powtarzać kilka głównych zadań, straciłem kilka godzin gry i w pewnym momencie bałem się że nie wyrobie się z recenzją.
9/10
Czego nie rozumiesz durny wyk0pku? Nie grałeś a hejtujesz. #cyberpunk2077
to tylko detale powtarzałem sobie i zawsze machałem na to ręką [...] Aż z powodu tych problemów musiałem powtarzać kilka głównych zadań, straciłem kilka godzin gry i w pewnym momencie bałem się że nie wyrobie się z recenzją
Serio tych problemów jest tak sporo że nie wiem czy uda to się naprawić miesiące po
@trejn tracę wiarę w recenzje - gra ma pełno błędów, tracisz kilka godzin żeby powtarzać zadania bo się wywaliły, marnujesz czas na to.... Ocena 9/10 ヽ( ͠°෴°)ノ
Czy przy recenzjach pracuje jeszcze ktoś z kręgosłupem co nie boi się wystawić prawdziwej oceny?
tracę wiarę w recenzje - gra ma pełno błędów, tracisz kilka godzin żeby powtarzać zadania bo się wywaliły, marnujesz czas na to.... Ocena 9/10 ヽ( ͠°෴°)ノ
Czy przy recenzjach pracuje jeszcze ktoś z kręgosłupem co nie boi się wystawić prawdziwej oceny?
@Ksionc-Tomasz: Taka była umowa. Można krytykować, ale ma być 9/10
@trejn: gdyby tak gra nienazywalne się cyberpunk to za tą kupę jaka wydają jako gotowy produkt powinni dostać max 7, jeśli jest dobrym RPG i widać napracowanie w innych aspektach. 9 to ocena dla gry bliskiej ideału. To jest ocena dla gier tj. GTA, kiedyś gry blizzarda itp. deprecjonuje to wogole sens takich recenzji. Za pewne rzeczy powinno się po prostu ciąć równo. Gra jest krótka i niedorobiona. Ma ciekawy
@Ksionc-Tomasz: Z powodu błędów wystawiłem grze 7/10 i stało się to sporym elementem dyskusji u czytelników Gamereactora. Ludziom trudno zaakceptować nawet tę siódemkę.
@Ksionc-Tomasz: A czy czytałeś w ogóle tekst recenzji? Bo to działa tak, że ocena jest wystawiana na podstawie tekstu. Z recenzji które czytałem wynika, że pomimo dużej ilości błędów gra jest zajebista, i ocena to odzwierciedla.
@Miloszun tak czytałem wiele recenzji i nie, jeżeli w grze muszę kilka misji przechodzić kilka razy bo się blokują to nie, gra nie jest zajebista, tylko g------a. Jak ma błędy tego i innego typu to nie jest 9/10 tylko 6-7/10. Kto daje 9/10 grze, gdzie trzeba zmarnować kilka godzin przez błędy?!
Gry które miały mniej błędów dostawały niższe oceny.
@Ksionc-Tomasz: ja p------e gościu, nie rozumiesz, że mimo błędów gra mu się tak podobała, że wystawił 9? Ty nawet w grę nie grałeś więc na jakiej postawie wystawiłbyś 7? Ale piecze d--a, że gra może być dobra. Aż tutaj słychać skwierczenie.
@KolorowyKnur tak genialna gra, gdzie koleś tyle godzin zmarnował na bledy, że myślał, że się nie wyrobi z recenzją. No majstersztyk po prostu!
Jakby chodziło o inną grę gdzie misje 30 minutową robisz 3 godziny cały czas od nowa to byś pluł i chciał zwrotu kasy, ale to cyberfunk więc jest extra, bo taka ta misja wspaniała, że warto ją zrobić 7 razy...
@trejn: @seanconnery: @Ksionc-Tomasz: Jaka jest konkurecyjna gra dla Cyberpunk 2077? Deus Ex? Tak, jest to RPG, ale malutkie zamkniete miasto. Korytarzowe i liniowe. Rozmachem nawet nie jest blisko. Skyrim? Zdecydowanie generacje do tyłu. Dragon Age: Origins 2? Inna bajka Fallout 4? Nie jest lepszy i wcale nie
9/10
Czego nie rozumiesz durny wyk0pku? Nie grałeś a hejtujesz. #cyberpunk2077
@Ksionc-Tomasz: Taka była umowa. Można krytykować, ale ma być 9/10
@Ksionc-Tomasz: nie, recenzenci sprzedali się za koszulkę, kubek z nadrukiem i smycz na klucze, tylko po to żeby móc zagrać kilka dni wcześniej
XDDDDDDDDDDDD
Kto daje 9/10 grze, gdzie trzeba zmarnować kilka godzin przez błędy?!
Gry które miały mniej błędów dostawały niższe oceny.
Jakby chodziło o inną grę gdzie misje 30 minutową robisz 3 godziny cały czas od nowa to byś pluł i chciał zwrotu kasy, ale to cyberfunk więc jest extra, bo taka ta misja wspaniała, że warto ją zrobić 7 razy...
Ogarnij się człowieku i przestań być fanboyem -
Komentarz usunięty przez autora
Jaka jest konkurecyjna gra dla Cyberpunk 2077?
Deus Ex? Tak, jest to RPG, ale malutkie zamkniete miasto. Korytarzowe i liniowe. Rozmachem nawet nie jest blisko.
Skyrim? Zdecydowanie generacje do tyłu.
Dragon Age: Origins 2? Inna bajka
Fallout 4? Nie jest lepszy i wcale nie