Aktywne Wpisy
mrocznegacie +477
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Koleś w pracy u nas jest od dwóch tygodni na wypowiedzeniu, zmienia robotę. Od tego czasu się o-------a, ale w sumie nikt go jakoś nie krytykuje specjalnie.
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
13 lat razem dwójka dzieci. Nie zawsze byłem aniołkiem, przypiepszałem się bez sensu, plus zazdrości. Żadnych zdrad choć były możliwości.
W zasadzie całe życie jej podporządkowałem, odciąłem się w zasadzie od wszystkich moich znajomych. Od pewnego momentu było że z każdym dniem kochałem ją coraz bardziej. Oczywiście nie przeszkadzało mi to robić awantury z d--y, kilka razy krzyczałem że mam jej dosyć że chcę odejść. Ostatni raz 14 lutego mieliśmy poważną rozmowę, z mojej inicjatywy że chcę odejść. Wszystko rozchodziło się o z byt mało seksu. Kochaliśmy się raz na tydzień, czasami rzadziej, czasami częściej, najrzadziej raz na trzy cztery tygodnie.
Powtarzała mi masz zajebistą rodzinę wyluzuj.
Oczywiście byłem mądrzejszy i się przypipszałem.
1 grudnia powiedziała że to koniec, próbowałem ja przekonać, trzy dni mała nadzieja.
Nic z tego ostateczna decyzja że mamy się rozstać, że nie kocha mnie już, że chcę zostać sama, trafiło mnie strasznie.
Dostałem jakiegoś ataku, serce oszalał, piana z ust, w szpitalu zdiagnozowali atak panki nerwicę serca. Przez ostatnie trzy dni dosłownie wyłem z rozpaczy. Zrozumiałem wszystkie swoje błędy. Byłem gotowy zrobić wszystko dla niej.
Jeszcze mieszkamy razem ze względu na dzieci, mam się wyprowadzić w styczniu.
Ja śpię na kanapie, i godzinę temu wziąłem jej tablet a tam wiadomość na Messenger od jakiegoś typa wyznanie miłości serduszka i życzenia dobrego snu. Wiadomość była nie odczytana, a cały czat wykasowany, tylko ta wiadomość. Ona jeszcze śpi i nie wie że wiem. Jestem gotowy zapomnieć o wszystkim żeby tyko być z nią.
Na myśl że ja utraciłem mam ochotę umrzeć, zakończyć mą żałosną egzystencję.
Tak się kończy jak się nie szanuje ukochanej osoby, tak wiele lat wytrzymała że mną.
Boże tak bardzo ją kocham, bez niej tylko sznur.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fcef10cc3fc8b000a7752bc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: romantycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem pozew o rozwód z orzeczeniem o winie.
Nie chwytaj sie desperacko drugiej osoby, bo najwyzej ktos zostanie z Toba z litosci. I to tez tylko na pewien czas
Cos sie skonczylo, cos sie zaczyna. Wyjedz na jakis czas, zapisz sie na terapie, pogadaj z kims bliskim,
@AnonimoweMirkoWyznania: na pewno nie byłeś kryształowy, ale prawda jest taka, że zdrady nie usprawiedliwia nic, nawet awantury z d--y.
Więc ona de facto nie szanuje cię nawet bardziej, bo nie ma większej pogardy dla drugiej strony niż zdrada.
Weź w---------j, skup się na dzieciach
Czasami dostrzega się pewne rzeczy za późno.
Miałem zajebistą rodzinę i to s----------m.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@krave: jednej tylko dlatego, że cała reszta była wykasowana XD
Kobiety to często dziwki. Przeważają w nich gadzie mózgi nad abstrakcyjna i miłością. Generalnie nie kochają tak jak mężczyźni i są egocenteyczkami. Jak chorągiewki na wietrze. @krave Dlatego mogła popuścić? K---a dobry ten bajt, dam 7/10
Komentarz usunięty przez moderatora