Wpis z mikrobloga

Nie ma nic bardziej bekowego od "znawców" gier na wykopie. Pamiętacie te hejty na GTA V z

jak mało npc dzięki rockstar za j-----e na kasę xD [MILION PLUSÓW]

ale to jest z x360...

DOBRA DOBRA DOBRA IDŹ KUPIĆ PREORDER XD[MILION PLUSÓW]

Albo z TLOU 2

LGBT ATAKUJE

Ale to jest dobra gra ma dobre mechaniki zobacz na...

OHO WIDZĘ FAN TENCZOWEJ REWOLUCJI Xd[MILION PLUSÓW]

I później przychodzi kolejny tytuł AAA, i wykopki zataczają koło. Osoby które na podstawie jakiś 2min leaków nagrywanych ziemniakiem snują tezy że nie będzie można skakać jak w DSJ

#cyberpunk2077
CreativePL - Nie ma nic bardziej bekowego od "znawców" gier na wykopie. Pamiętacie te...

źródło: comment_1607379705fA9et6tzAiFMQmMuE3zLgI.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CreativePL: płaczki zawsze się znajdą. Pamiętam jak przy RDR był gnój przez latające zwierzęta. Co to dało? Nic. Gra była zajebista i jeszcze się dobrze sprzedała. Do tego ciężko ją było kupić bo nigdzie jej nie było. Chodziła wtedy pogłoska że kontenerowiec z kopiami gry zatonął xD
  • Odpowiedz
@rozpendzonyjerz: identycznie było z GTA V najbardziej kasową grą w historii. Ale wiadomo, Jak staniesz w rogu budynku i strzelisz 6x to przeniesiesz się do środka. I jak wiadomo każdy kto nie j---e CP to ten zły.

Mogę się założyć o skrzynkę piwa że w przeciągu roku zarobią 500mln $
  • Odpowiedz
ale oni tego patcha nie sprawdzą wystarczająco do premier

@rozpendzonyjerz: oczywiście bo ty tak mówisz i zgadza się to z twoim poglądem. A jak wydadzą dobrego patcha to będzie narzekanie że patch sam w sobie jest i że to porażka.

Różnica jest taka że większość normalnych graczy po prostu czeka i sama wyda ocenę. Ocenianie czegoś na podstawie trailerów jak pokazuje historia jest słabe.

• Odpowiedz
@Shmoikel: Widzę że posługujesz się screeenem z konsoli która premierę miała 15 lat temu xD Spoczko, zaorane. GGWP xD BTW myślisz że na moim intel core duo 2.0 z integrowanągraficzną pociągnie RT czy mogę już k----ć że nie pociągnie ?
  • Odpowiedz
@Shmoikel: "ok zdaję sobie sprawę że w tego CP co ja grałem bardzo będzie się różnił od tego.."

Widziałem ten matreriał, i wklejasz coś co potwierdza moją tezę. Ale ok z wklejania scrennów z 15 letniej konsoli przeszedłes do

poczekajmy do patcha po premierze.
  • Odpowiedz
To tylko mem nie wiedziałem, że trafiłem na głupka.

@Shmoikel: Widzę że odwracamy kota ogonem. Wątek tyczy się ludzi którzy oceniają grę w którą nie grali. Wchodzi ty wrzucając mema wpisujący się w narrację osób które hejtują grę nie grając w nią. Po 5 komentarzach i podsumowaniu stwierdzasz że to przecież tylko hehe mem poczekajmy na patcha.

Czyli to o czym mówiłem od początku, z czym się nie zgadzałeś żeby
  • Odpowiedz