Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Albo z TLOU 2
I później przychodzi kolejny tytuł AAA, i wykopki zataczają koło. Osoby które na podstawie jakiś 2min leaków nagrywanych ziemniakiem snują tezy że nie będzie można skakać jak w DSJ
#cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez moderatora
Mogę się założyć o skrzynkę piwa że w przeciągu roku zarobią 500mln $
@rozpendzonyjerz: oczywiście bo ty tak mówisz i zgadza się to z twoim poglądem. A jak wydadzą dobrego patcha to będzie narzekanie że patch sam w sobie jest i że to porażka.
Różnica jest taka że większość normalnych graczy po prostu czeka i sama wyda ocenę. Ocenianie czegoś na podstawie trailerów jak pokazuje historia jest słabe.
@Shmoikel:
Mówisz o tych ?
https://www.wykop.pl/link/5838447/cyberpunk-2077-ze-swietnymi-recenzjami/
Widziałem ten matreriał, i wklejasz coś co potwierdza moją tezę. Ale ok z wklejania scrennów z 15 letniej konsoli przeszedłes do
@Shmoikel: Widzę że odwracamy kota ogonem. Wątek tyczy się ludzi którzy oceniają grę w którą nie grali. Wchodzi ty wrzucając mema wpisujący się w narrację osób które hejtują grę nie grając w nią. Po 5 komentarzach i podsumowaniu stwierdzasz że to przecież tylko hehe mem poczekajmy na patcha.
Czyli to o czym mówiłem od początku, z czym się nie zgadzałeś żeby