Wpis z mikrobloga

@Madkapolka: dobre
U moich rodziców jest kot którego ja odchowałem, jak przyjadę do nich to wszędzie za mną chodzi. A jak odchodzę od domu to usiądzie na drodze i głośno miałczy (chyba jakaś granica terytorium bo boi się dalej iść).

O i tylko mnie słucha ;)
  • Odpowiedz
@K-S- wcześniej miałam też kotka który ssał koniuszek swojego ogona notorycznie i to na tyle ze z czarnego wypłowiał na brązowy

A na nas wchodził i lizał namiętnie po powiekach _
  • Odpowiedz
wiele kotków oddawane jest duuuuzo wczesniej ze względu na małą świadomość właścicieli :)

@Madkapolka już lepiej oddać kota komuś za wcześnie, niż w-----ć do schroniska (bądź w worku do rzeki) ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Koleandra rozwiązuje, nie rozwiązuje, ale nigdzie we wcześniejszym komentarzu nie napisałaś, popierajac jakąś statystyką, że kazdy kto oddaje koty nie kastruje kotki po pierwszym miocie ¯_(ツ)_/¯. Ustosunkowałem się do tego co piszesz, a nie do tego czego każesz się domyślać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Madkapolka: Panuje też mit że dorosły kot nie przyzwyczai się do mieszkania w domu. Nigdy nie miałem takiego przypadku, choć miałem kilka kotów i nigdy nie brałem maluchów tylko zawsze dorosłe.
  • Odpowiedz
@Qbakoz nie kategoryzuje, mówię wielu bo to prawda, wystarczy poprzegladac ogłoszenia na olx o korkach. Mieszkam na obrzeżach miasta więc u mnie tym bardziej trudno znaleźć ogłoszenie gdzie kotki mają 3msc+
  • Odpowiedz