Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Też wykopowe przegrywy: HAHA AAA JAKI KUKOLD PŁACZE XDDDD BEKA
Oryginalny wpis i tego typu komentarze wyszły spod tagów #szarpankizzyciem #przegryw #bekazlewactwa
W rzeczywistości mamy tutaj #dyskryminacjamezczyzn #shitwykopsays i typową #bekazprawakow
@Bishop3 bardzo trafnie to ująłęś.
#neuropa #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
@koroluk: nie jest incelem ani Chadem, więc jest kukoldem, a kukoldy gardzą swoją płcią.
Przecież to podstawa incelowskiej logiki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@AbZu_Raymond: czy Ty rozumiesz słowa, których używasz?
a) iść na terapię (w wypadku depresji)
b) skupić się na samorozwoju zamiast poszukiwania związku, zdobyc wyksztalcenie, pieniadze, zrobic operacje plastyczna
c) wyzywać kobiety na wykopie
Która odpowiedz brzmi rozsądnie? Wg typowego wykopka ta trzecia, zapewne jest najbardziej pomocna w jego sytuacji, po dwóch miesiącach pisania czaszka zmieni się o 1cm w dokladnie oczekiwany sposób. Tak to wlasnie dziala ( ͡° ͜