Grając w #citiesskylines zamiast budowania jednego wielkiego miasta zawsze tworzę kilka mniejszych i jakieś wioski. Wprawdzie nie jest to najefektywniejszy sposób wykorzystywania budynków itd, ale tworzenie połączeń między tymi miastami sprawa mi największą frajdę
@lanekrasz: @trzydrzwiowypentaptyk: Moim zdaniem, problemem w tej grze jest to, że tam wszyscy jeżdżą jak p0lacy - jak tylko pokaże się na mapie, a wie, że na ostatnim rozjeździe autostrady będzie zjeżdżał, to już się pcha na prawy pas. I potem masz takie kwiatki, że jest korek do granic na prawym pasie, bo jest korek na zjeździe, bo jest korek na alei, bo jeet korek na ulicy, bo jakiś #!$%@?
@tellet: prawda, ten cały system ruchu samochodów jest skopany w #!$%@?, później trzeba instaliwac masę modów i manualnie je ustawiac żeby te dałny jakoś jeździły
@trzydrzwiowypentaptyk: dlatego odechciało mi się grać w to gówno, nawet wsi paręnaście km od głównego miasta nie wybudujesz bo nikt tam mieszkać nie będzie xd
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
I potem masz takie kwiatki, że jest korek do granic na prawym pasie, bo jest korek na zjeździe, bo jest korek na alei, bo jeet korek na ulicy, bo jakiś #!$%@?