Wpis z mikrobloga

Witam Mirki.

Niestety przyszedł dzień w którym moje niezawodne jak dotąd HyperX Cloud II odmówiły posłuszeństwa i prawa słuchawka po prostu przestała działać ;/
Czas by wymienić na nowe i tutaj pytanie do Was, ponieważ jest tutaj bardzo dużo osób które siedzą w temacie i wiedzą na bieżąco co będzie dobre a co nie.

Na pewno stado znawców rzuci mi się teraz do gardła, i przyznam szczerze że ja też nie jestem fanem gamingowego shitu jakie prezentują marki pokroju Razera ale ten akurat model bardzo mi się spodobał.

https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-pro-wireless?color=black

Co sądzicie o tych słuchawkach? wydają się być nawet niezłe chociaż cena też jest niezła.
Lub może polecicie jakieś inne słuchawki? Nie muszą być koniecznie bezprzewodowe. Tylko i wyłącznie do gier i słuchania muzyki.

Moja płyta główna to: MSI Z390 Ace ze zintegrowanym układem dźwiękowym.

#sluchawki #audio #pcmasterrace #pytanie
  • 5
@Nehro: Jedyne co mogę o nich napisać, to to, że bardzo brakuje mi w moich logitechach g933 łączności po BT, żeby użyć ich też do pracy z laptopem - aktualnie musze przepinać tego donngle'a. Te arctisy mają to, czego potrzebuje, ale dla mnie niestety troche za drogie :X
@Nehro: Arctisy pro mają tendencje do łamania się w okolicach obudowy słuchawki w miejscu, gdzię się wykręca w poziomie. Wygoogluj sobie "arctis pro broken plastic" w google images i odrazu będziesz widział o co chodzi. Miałem wersje przewodową (arctis pro + gamedac) i generalnie były to jedne z lepszych słuchawek jakie miałem. Niestety, za sam fakt, że po równych dwóch latach od zakupu się połamały i niestety SS odmówił jakiegokolwiek serwisu,
@kmovsky: No właśnie widzę, dlatego nie jestem fanem tego gamingowego badziewia, postawiłem jednak na inne słuchawki, dość dużo o nich już słyszałem i również znajoma mi je poleciała mowa o Beyerdynamic DT 990 Pro.