Wpis z mikrobloga

Kisnę z tego, jak kiedyś CDPR był wręcz świętością w społeczności internetowej, bo byli "niepoprawni politycznie", za wyrażenie jakiejś niepochlebnej opinii o np WIII, można było zaraz zostać zjechanym z każdej strony. Teraz, gdy wspierali środowiska LGBT i BLM, przegrywy chcą żeby C77 okazał się klapą, bo będzie można zrzucić winę na to, że zajmowali się wspieraniem LPG i rozrób w Filadelfii. Zresztą po którymś z materiałów z gry, udostępnionym przez CDPR, tak właśnie było XD

PS. Chciałbym zobaczyć Walaszka otwiarcie wspierającego LGBT i jak w jednej chwili dla wykopków jego humor staje się normicki i prymitywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazprzegrywow #bekazpodludzi #heheszki #cyberpunk2077 #cdprojektred #walaszek
kezioezio - Kisnę z tego, jak kiedyś CDPR był wręcz świętością w społeczności interne...

źródło: comment_1606937202uU3Qo1cyKTFST3aJb2zK0e.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kisnę z tego, jak kiedyś CDPR był wręcz świętością w społeczności internetowej, bo byli "niepoprawni politycznie",

@kezioezio: To polacy tylko tak myśleli, że CDPR taki jest. Kolejny raz coś sobie polacy ubzdurali.
  • Odpowiedz
Chciałbym zobaczyć Walaszka otwiarcie wspierającego LGBT

@kezioezio: Opinia Walaszka na temat nieortodoksyjnych relacji seksualnych jest pozytywna. Udowodnił to w 57 odcinku KB:

Mhm. A co by pan zrobił, gdyby się pan dowiedział... na przykład... O! Niech będzie takie pierwsze z brzegu: Co bypan zrobił, gdyby się pan dowiedział, że pańska siorka o-------a kiełbachy kosmitom?

Jeżeli jeszcze raz zadasz mi kiedyś to kretyńskie pytanie, wiedząc, że nie mam siostry, to przysięgam, a drugi tępy c--j jest moim świadkiem, że u-------ę ci łeb jak Kurvinoxowi! Ale dzisiaj mam dobry humor i odpowiem ci na to pytanie: Jeżeli się kochają, to c--j
  • Odpowiedz
To kosmici, zdecydowanie negatywne postaci, próbowali nieskutecznie zdyskredytować KB tworząc jego absurdalną homo(kolbo)seksualną parodię, ale sam Kapitan się tą propagandą nie przejmował co dowodzi że był tolerancyjny i nawet nie uważał tego za atak. ¯_(ツ)_/¯

@dran2: jeden z lepszych fikołów w tym roku. Gratuluję, wręczam laur konsumenta.

Kapitan B---a nie obrażał się na "Kapitana Dupę", bo uważał, że to chorąży Torpeda vel p--------a ciota jest protagonistą tej
  • Odpowiedz