Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że wiele osób na tagu szczyci się tym, że są złodziejami. Jak można być dumnym z oglądania letlansmisji? Jeżeli zapytać takiego dlaczego to napisze, że nie będzie płacił za g---o. W takim razie po co oglądać g---o i to jeszcze w gównianej zlagowanej jakości? Gdzie tu logika? Owszem, zdarzało mi się pobierać coś z nielegalnego źródła, nie będę hipokrytą, ale się tym nie chwaliłem bo to żaden powód do dumy. Jeżeli już to wstyd, że mnie na coś nie stać.
#famemma #patostreamy #danielmagical
yanush - Mam wrażenie, że wiele osób na tagu szczyci się tym, że są złodziejami. Jak ...

źródło: comment_160690651543ZcQMBo1EWhdhA6WPQhs1.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yanush: Ja uważam dokładnie tak samo. Federacja przecież musi z czegoś zarabiać, a z 2 strony jak cię nie stać to nie oglądaj. Wszystkiego innego przecież też się to tyczy.
  • Odpowiedz
@yanush: No sorry, my tu mówimy o 20zł a nie 200, a nie oszukujmy się, żenada żenadą ale rozrywka prawie zawsze jest pierwszej klasy. Zawsze mnie to zastanawiało, że ta cała pseudointelektualność wykopków nie przekłada się na dobre zarobki i skamlą o takie grosze.
  • Odpowiedz
@yanush: odpowiadam - bo np. nie ma nic innego do oglądania, gocha nie sra pod siebie, gdzie jest kulwa koko?? itd, poza tym to jest freak fights - czyli co??? - błazenada i robienie z siebie durnia, to nie ma nic wspólnego ze sportem, ulani komicy typu magikał - i za co płacic??? poza tym po co płacić jak mogę obejrzeć za darmo???, na Twitchu ostatnio była bdb jakość letlansmisji
  • Odpowiedz
@yanush: a poza tym jak dla mnie to się za późno zaczyna, w nd na 9tą ide na siłownie, tak więc jak wytrzymam do 23ciej to jest bdb - ot i kolejny argument żeby nie płacić........
  • Odpowiedz
@yanush: zrobiłbyś coś wartościowego gnojku i zamiast wykupować transmisję kupił byś karmę do schroniska albo zabawkę do domu dziecka. A tak szczycisz się próżnością umysłową okazywaną rozrywkami które sobie serwujesz plebsie !
  • Odpowiedz
@yanush: Jeżeli dla ciebie rozrywką jest oglądanie idiotów z internetu udających małpy w klatce to szczerze nie współczuję ani mi ciebie nie jest żal. Gnij dalej w tym przekonaniu twojego płytkiego basenu intelektualnego. Wyjdź na powietrze i przewietrz dekiel cymbale
  • Odpowiedz