Wpis z mikrobloga

Zawsze uważałem, że Najman to pokraka jeżeli chodzi o umiejętności sportowe, ale mimo wszystko facet ma łeb na karku i potrafi się ustawić wykonując zawód którego nie potrafi, ale jednak to zwykły debil xD
wyobraźcie sobie, że ostatnie 15 lat jesteście jako małpa kapucynka jako klaun dodatek żeby rozbawić publikę na normalnych galach i po tych latach upokorzeń trafiacie do FAMEMMA gdzie pośród innych małpek nikt nie wytyka Cię palcem i nawet możecie zaliczyć jakieś wygrane z upośledzonymi, a ostatecznie kończysz jako najgłupszy z całej ferajny jaka przewinęła się przez federacje xd
#famemma
  • 8
@mamajasia12: No jednak ma, skoro ich nie uregulował. Z drugiej strony on nie ma teraz nic procz negatywnego fejmu, a żonka trzyma kase i po kolejnym skoku w bok moze go pogonić
@playu: Jak ma skoro teraz tak naprawdę mogą go posadzić za takie coś chociażby. Saleta i ta dziennikarka powinni ruszyć temat. Na fejmie Najmana można przycisnąć go do zastosowania się do wyroku sądu. Jak nie, to fajnie by było gdyby przed samą jego galą to się stało i go zawinęli.
@elgrecqo: Dla mnie to jest w ogóle niepojęte, że po prawomocnym wyroku sądu Saleta i ta dziennikarka mają go przyciskać. Tutaj już dawno policja z komornikiem sami z siebie powinni mu się o 6 rano i zabrać cały sprzęt elektroniczny czy cokolwiek innego.
@Back_Space: Jak on nie ma nic na siebie. Dosłownie. Wszystko na żonę. Tam siedzą na nim pewnie mocno za galę na Narodowym bo to nie 10k kosztów. Ja się dziwię że w ogóle ktokolwiek chce być sponsorem najmana i firmować to nazwisko i jego przedsięwzięcia swoją marką.
@Back_Space: To jedna strona medalu. Druga jest taka, że tutaj komornik powinien ładnie się za to wziąć bo mamy ukrywanie przez najmana dochodu w jakiś sposób. Jeździ samochodem - można go w chwili używania go zająć bez względu na to do kogo należy.