Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +1115
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton

KingaM +5
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
źródło: 930a28e47c4d1d0d
Pobierz

#motocykle
Mam Z900 2020 , ma wszystko co potrzeba, wyczucie na nim miałem od razu po pierwszych km, moc 125KM/100Nm zadowalająca tym bardziej że zaczyna się dość nisko.
Co do dzwieku...
Gsxs 750 ma stosunkowo mały kat jak na euro 4.i brzmi w porównaniu do Z900 z rocznikow do 2020 duuuzo lepiej. Mialem końcówkę SC Project było bardzo dobrze.
z900 do 2020 (91db) brzmi tak sobie jesli zmieniasz tylko końcówkę i zostawiasz ten "chlebak" katalizator, jak opcja nielegal to wywalasz wszystko i Euro 5 bedzie dobrze brzmiec ;-)
Od 2020 (97db) juz sama końcówka robi robotę. Ja mam Bodis
Gx
Ja nialem o swojego z dodatkami zapytanie za 39.500 od znajomego znajomego ale odmówiłem. Za dobre moto zeby sprzedawać. Nic noweg lepszego w tej cenie nie znajde.