Aktywne Wpisy
calban +720
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +448
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Elektryczny monocykl, jest w p-------e :D
mam zrobione juz 2000 km na v10f i planuje v11 albo kingsonga jakiegos wiekszego
gotway ma problemy z jakosciakumpel kupil msx pro i po jednej wyjebce pekla obudowwa xDD
inmotion sa pancerne
najgorzej ze szybko przyzwyczajasz si do predkosci i 40km/h wydaje sie juz niedzielna przejazdzka xDD
mam gdzies zdjecia jak sie pozdzieralem przy 40 i jeszcze kolo mnie jebnelo w plecy.
Oczywiscie kask mnie uratowal
teraz jezdze w crossowym kasku ale wtedy na poczatku smigalem w HCJ CS-15 jakbym scigaczem latal xD
na ochraniacze nie ma co zalowac, glowe mamy jedna
ale kask miales?
@Kulek1981: @wojciech-dyrets:
no chyba ze jedziesz po bulki 300m do osiedloweo sklepiku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
generalnie kazde kolo od 16inch bedzie sie nadawalo
osobiscie polecam inmotion v10f lub jakiegos kingsonga
ale pamietajj ze poczatki to baaaaaardzo duzo upadkow
ja sie uczylem na kumpla inmotion v5f ale nie kupuj bo ci sie znudzi po tygodniu xD
no i nie zniechecaj sie bo moje pierwsze 3 dni to wywrotka za wywrotka a pierwsze 100km to tragedia xDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora