Aktywne Wpisy

6a6b6c +875

aa-aa +2
Tak teraz pomyślałem, że ruscy mają sporo racji w tym że USA odpowiada za wojnę. Przecież ktoś ich zachęca- Ukrainę do dołączenia do zachodu. To nie tłumaczy oczywiście w żaden sposób tego co kacapy wyprawiają. Przecież my nie mamy wglądu w zakulisową politykę USA względem ruskich bo nasza optyka medialna jest prozachodnią więc sam sposób prezentacji informacji jest sugestywny. Putin od paru ładnych lat o tym mówił i twierdził, że przedstawiał swoje

No jak to tak, tyle walczymy na Wykopie, tak mocno obsraliśmy już Hołownię i PO, a oni nadal rosną.
43 dla zdrowego rozsądku - 10 dla lewactwa. Tak jakby nokaut na razie.
#neuropa #4konserwy #polityka #konfederacja #bekazlewactwa
@Dante27: codziennie przynajmniej 10 razy czytam teksty o krótkiej pamięci w kontekscie PO, powiedz mi więc prosze co takiego złego robiło PO przez te 8 lat?
@OddajButa123: gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta :) To tylko pokazuje stan polskiej polityki, wystarczy byc "przymulonym" w kazdej kwestii i stosowac stara zasade wałesy "jestem za a nawet przeciw" i juz masz wynik :)
@OddajButa123: Z PO nie chodzi o to, co zrobili, tylko czego nie zrobili.
Ten kraj działa jak gówno i od #!$%@? rzeczy trzeba poprawić, a ci to sobie przebimbali, bo lepiej nic nie robić, niż żeby cię ktoś oskarżył, że zrobiłęś coś źle, prawda?
@czynastolatek: o czym ty #!$%@?, przecież jak chcieli cos zrobic z myślą o przyszłości i podwyższyli wiek emerytalny chociażby to pojawił sie kwik prawdziwych polakow i przegrali przez to wybory xD
@rorf46: Zapominasz, że pisowska bolszewia z lewicą ma 39%. Jeśli chłopy nie wejdą albo przejdą do pisu a jest to możliwe to będzie szeroka lewicowa gospodarczo koalicja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OddajButa123: musialbym ksiazke napisac xD
Masz pierwszy lepszy link z podstawowa lista zarzutow (pominmy zrodlo, chodzi o sama liste)
https://kukiz.army/lista-42-afer-demaskujemy-ponowoczesna-psl/
Nie ze wszystkimi punktami sie tez zgadzam, np punkt 14 uwazam byl dobrym krokiem PO, ale jak mowie, mozna ksiazki pisac, jak ktos uwaza ze rzady
NO TAG UROJONE AFERY BEKA HAHA XDD
NAPISZE CAPSEM BO TO MOJ JEDYNY ARGUMENTXDD
Ogarnij sie...
Masz inna, tu tez same urojone? XD
@rorf46: ja mam inne zdanie na temat ich rzadow, zreszta po 89 nie bylo w pelnie "dobrych" rzadow, kazde kolejne skupialy sie przede wszystkim na rozkradaniu ile wlezie, jedni robili to lepiej w bialych rekawiczkach jak po inni gorzej ze sztacheta w lapie jak pis
@
Komentarz usunięty przez autora
@czynastolatek: nie, ale jak widać po reakcji społeczeństwa to p0laków nie obchodzi przyszłość tego kraju, ani przyszłość ich dzieci więc gdyby PO wzięło się za reformowanie ZUS'u czy NFZ to pis miałby obecnie jeszcze wieksze poparcie niż ma teraz, tak działa populizm
I powiedz mi, jakie negatywne konsekwencje dla nich miałaby np. naprawa gospodarki wodnej?
@Nox_: to już jednak nie robimy rewolucji i zaczynamy DIALOG?
PS. Ale popieram to. Tylko nie stosuj tego wybiórczo
@Nox_: odkrył jeden prosty trik, Kaczyński go nienawidzi [ZOBACZ JAK], nie da sie wyedukować tego postkomunistycznego społeczeństwa co pokazał nam już Kurski i jego pzpr'owskie metody propagandy które wciąż świetnie działają na polaków, skoro po 30 latach wolności polacy nie nauczyli się dlaczego komuna była zła to już nigdy się nie nauczą
Jeden klepie posty i dostaje oklaski od kuców. Drugi plusuje pisowców szkalujących PO. To wy jesteście neuropa, #!$%@? z wami.
Jak #!$%@? kukiełki prawaków.
Urojone
Mamy tu leminga
Zasrany katotaliban
@czynastolatek: Skoro tak piszesz to rozumiem masz jakieś zastrzeżenia wobec dokumentu pt. PROJEKT POLITYKI WODNEJ PAŃSTWA DO ROKU 2030 przygotowany przez podległe Tuskowi Ministerstwo Środowiska (a konkretniej przez Krajowy Zarząd Gospodarki Wodnej) w 2011, na które rzecz jasna PiS się potem wysrał a jakby tego było mało obciął budżet na gospodarkę wodną o ponad połowę?