@zlotopotoczanin: ja mysle ze to wiecej niz pewne , myslisz ze CDP nie skorzystal by w takiej sytuacji do easter egga gdzie sami troche wczesniej zrobili do Niego podwaliny. Nie jest pytanie czy bedzie watek Ciri ale w jaki sposob to pokaza. (。◕‿‿◕。)
@balbezaur: @PABLO__ESCOBAR: miałem się pytać o to samo, bo chyba nieuzasadnione ekonomicznie jest w przypadku cyberpunka rzucanie d--y na oficjalny plakat.
@devx97 w wiedźminie bywało ze jedna osoba podkładała głos paru osobom. Na przykład szanowny pan Miłogost Reczek podkładał głos i Vesemirowi i Talarowi
@PABLO__ESCOBAR: tak kiedyś Badowski odpowiedział " O Jezu. Nie cierpię tego pytania. To nie Kingdom Hearts. Nie łączymy uniwersów. Wiem, że jest dużo zwolenników takiego rozwiązania w naszym zespole, ale ja wciąż jestem temu całkowicie przeciwny."
@zlotopotoczanin: O ile dobrze pamiętam, to krążyła informacja, że w grze będzie można kupić gazetę o retrogamingu z artykułem o Wiedźminie. Cameo Ciri jest zatem mocno prawdopodobne, ale nie chodzi tu o szklane domy.
#cyberpunk2077
Nie jest pytanie czy bedzie watek Ciri ale w jaki sposob to pokaza.
(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
Tak szambownica prima sort, trudno sie z tym nie zgodzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://gamingsociety.pl/artykul/w-cyberpunk-2077-nie-spotkamy-ciri-z-wiedzmina-3556/
@RealBakman: moze ten typ powinien sie dowiedzieć ze to nie byloby to samo uniwersum