Wpis z mikrobloga

@kipowrot: Na pierwszy ogień ogarniam mechanikę, na dniach będzie robione przednie zawieszenie, poducha skrzyni, no i opony. Później zacznę się bawić blacharką.
  • Odpowiedz
  • 11
@Kejran ja pierdziele,mam 2 toyoty, obie od handlarzy, kupione w ciemno. Jedna mam od ponad 8 lat a druga kupilem totalnie na szybko w zeszlym roku. Ja o check engine czytam internecie XD
  • Odpowiedz
@Kejran: teraz już też jesteś cyganem. Myślałeś że jak oni powstają? Kupujesz taki wóz, najpierw chęci engine, później opalenizna, a na koniec złote łańcuchy i kapelusz na półce od bagażnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kejran: Podobają mi się takie inwestycje, kupujesz totalnego gruza za 6k, możesz się pobawić, nic nie inwestować a podejrzewam że jakbyś chciał go sprzedać za jakieś pół roku, rok to i tak te 6k dostaniesz z powrotem.
  • Odpowiedz
@Kejran: Ciekaw jestem ile wydasz na niego w ciągu 12 miesięcy. Zrób jakiegoś excela i zawołaj za rok :D

Mój kumpel miał taka Skę i przez rok wydawał więcej niż ja za nowego doposażonego kompakta z salonu (roczny koszt leasingu). Inb4 ktoś zaraz mi napisze, że komfort w takiej starej Sce lepszy i tu zgoda, tylko o ile jeździ a nie stoi po 2-3 tygodnie w warsztacie a jego właściciel
  • Odpowiedz