Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Hej, mam problem z niebieskim. Niebieskie i różowe- pomóżcie
Facet unika sytuacji, w których mogłabym spotkać się z ludźmi z jego pracy. Jak juz mnie ktos zobaczy, to nie chce, żeby mówić, że jestem jego dziewczyną. Jak podjeżdżam pod jego pracę to odchodzi kilka metrów od budynku. A auto mam spoko, ze mnie też taka laska 8/10
Tłumaczy to tym, że chce zachować prywatność dla siebie. I faktycznie- na fb nie ma ich w znajomych, nie zdradza im szczegółow z prywatnego życia itd
Co do znajomych - zawsze chętnie mnie przedstawiał, mówił, że chce się mną pochwalić itd. To on sam mnie podrywał i dążył do związku
Czy on się mnie wstydzi? Czy ja mam jakieś paranoje i faktycznie chodzi o prywatność?
Ktos z was też tak ma?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fbe3ffeb554c8000ab00947
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop
8/10 ciekawe
A zawiść potrafi powodować u ludzi naprawdę p------e zachowania. Wiem, że różowe nie do końca to rozumieją i lubią jak każdy im zazdrości, zwłaszcza inne różowe. Ale niektórzy wolą oszczędzić sobie kłopotu i się nie
Potwierdzam. Ktoś z rodziny mnie kiedyś podwiózł do pracy drogim autem, co doskonale widziała jedna dziewczyna, z którą się niby przyjaźniłam. Pech chciał, że byłam wtedy jeszcze fest odj*bana, bo miałam tego dnia ważne spotkanie.
@AnonimoweMirkoWyznania: a moze jednak nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)