Aktywne Wpisy
budep +1867
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +988
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
Gość który wyjechał na przejażdżkę rowerem i nieświadomie przekroczył granicę z Niemcami więc dostał 2 tygodnie kwarantanny xD
Zamknięcie lasów xD
Największy na świecie samolot z maseczkami bez atestów
Zamknięcie cmentarzy na dzień przed dniem wszystkich świętych więc korki na ulicach bo kazdy pojechał dzień wcześniej xD
Kwiaty dla pierwszego ozdrowienca
#koronawirus #polska
uniemożliwienie zakupów maseczek na aliexpress
kolega z chin mi wysłał, musiałem zapłacić cło okolo złotówki za każda maseczkę
Komentarz usunięty przez autora
- Milionowe przekręty na maseczkach - Szumowina i familia
- Milionowe przekręty na respiratorach - Szumowina i familia
- Przekręt na pakietach wyborczych
- Przekręty na szpitalu narodowym.
- itd itd
https://www.wykop.pl/link/5386731/spacer-z-psem-po-cieszynie/
@obserwator_ryb: Wykrytych. Jak oni prawie wcale testów wtedy nie posiadali
Respiratory kupione od handlarza bronia
OD HANDLARZA BRONIA, CORAL
Albo o tym nie słyszałem, albo juz zdążyłem zapomnieć xD
Zaleciało Bareją
1) Zarżnięcie branży usługowej (siłownie, kina, restauracje), ale wciąż otwarte kościoły plus godziny dla seniorów.
2) Zamknięcie cmentarzy 30 października o godzinie 16 xD.
3) Związany z punktem nr 2 interwencyjny skup zniczy i chryzantem.
4) W marcu - ograniczenie liczby osób sklepach, co spowodowało gigantyczne kolejki przed wejściem.
5) Na deser wiceminister finansów, który wygląda jak bękart Pottera i Malfoya radzi: "ale przecież można się przebranżowić!". xD
6) Pewnie