Wpis z mikrobloga

Zapłaciłem za błędy starych i innych członków rodziny zniszczyli mi zycie fajnie fajnie teraz zostalo tylko ich z zniszczyc najbardziej brata ktory w c--j sie pastwil i mozna s--------c z tego padołu
#przegryw #dda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adzal matka porzuciła mnie z braten schizofrenikiem ktory sie nie leczyl z siostra n--------a troche potem uciekl stary zeby chlac i mial w dupie rodzine to zrylo samoocene potem ba koniec podbazy zjechal brat z technikum i mnie n---------l wyzywal przypalal petami (to mi zrylo beret plus okaleczenia skreslaja mnie w staraniach o wymarzona prace w woju lub psiarni)
Zas na koniec gimnazjum nie wiedzialem jaka szkole wybrac i tak mi
  • Odpowiedz
@Adzal zaś rok pozniej jak wszystko wydawalo sie byc git uznalem ze zejde z antydepresantow i siostra nagle zwiozla 2 dzieci i doszla 2 narkomanki czyli przedszkole matka wziela je tylko po to zeby szwagier jej remonty zrobil xd oczywiscie z barku czasu zrobil tylko 30% prac bo urlop sie konczyl ja nie moglem sobie trenowac(moglem cos osiagnac w trojboju tym samym wyniki imialem marzenie zostac intruktoremi ogolnie pomagalo na depreche
  • Odpowiedz