Aktywne Wpisy

Parmenides69 +16
Przypomnienie jako że wybory nadchodzą w niedługim czasie - Konfederacja jest jedyną partią która jest przeciw masowej imigracji, szczególnie spoza Europy. Radzę dobrze się przyglądać temu co się dzieje teraz we Francji czy wcześniej w USA ponieważ to samo nas czeka w przyszłości jeżeli lewica (PiS i KO, plus przystawki) zdobędą pełnię władzy.
#polityka #francja #francjadasielubic #imigranci #konfederacja #pis
#polityka #francja #francjadasielubic #imigranci #konfederacja #pis

Cios do dnia walki nie podpisał umowy a w dniu walki napisał swoją wersję na kartce papieru i próbował zmusić włodarzy do tego aby podpisali umowę z jego warunkami XD
Pewnie to przeczytał w ebooka Trumana, handlarza z bazaru.
Taki gość powinien mieć dożywotniego bana na wszystkie federację plus masowo być zgłaszany na wszystkich socialach aby odciąć go od źródełka dochodów.
#famemma #primemma #patostreamy #danielmagical
Pewnie to przeczytał w ebooka Trumana, handlarza z bazaru.
Taki gość powinien mieć dożywotniego bana na wszystkie federację plus masowo być zgłaszany na wszystkich socialach aby odciąć go od źródełka dochodów.
#famemma #primemma #patostreamy #danielmagical

Jestem posiadaczem trzyletniego wspaniałego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Asusa R541N-GQ151 o następujących parametrach:
Intel pentium r4200
4gb ram
500gb hdd
Intel hd graphics 505
Zainstalowany jest Windows 10.
Komputer włącza się z 10 minut, chrome kolejne 5 minut.
Nie da się na nim nic zrobić, często się wiesza, wyłącza, resetuje.
Próbowałem właśnie postawić na nim Chromium od Cloudready, bo wyczytałem, że to mega lekki system, a ten komp ma mi służyć jedynie do internetu i filmów. Niestety nawet ultralekki Linux się tnie i wywala. I jest kolejny problem, ponieważ wymagana jest konfiguracja obsługi DRM, aby oglądać platformy streamingowe, co mi się nie udało (działałem wg poradników).
Czy jest jakaś szansa, aby ten komp udźwignął jakikolwiek system?
#dzidowiecnawykopie
#dzidowiecnawykopie
@malywodzu99: na przykład Mint? Slyszałem, że jest dla laika ok.
@TechnoWarrior: jeśli czyszczenie nie pomoże to pewnie tak zrobię
Jak odpalisz linuxa to wpisz w konsole: sensors, to będziesz miał info jakie są temperatury. Jak wolno biega, to powinno być poniżej 45'C, a pod obciążeniem poniżej 70'C. Choć to takie liczby pi razy oko. Procki są w stanie znieść do 100'C, ale powyżej 85'C to znak że
@Ebriel: Więc to sprzęt a nie Win jest jebnięty.