Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś pomóc aby "zrobić logcat" ze swojego telefonu? Rozwiązuje problem niedziałania jednej aplikacji i powiedziano mi, że "Pomógł by pewnie logcat ale do tego potrzebny jest zrootowany telefon". Takie info dostałem od producenta aplikacji. Może mi ktoś powiedzieć jak dostarczyć tego logcata? Ja sam się kompletnie nie znam na telefonach. Mój telfon nie jest zrootowany (cokolwiek to znaczy), bo sprawdzałem niżej. I jeszcze jedno, czy przesłanie takich danych do producenta jest bezpieczne?

#android #telefony #smartfony #elektronika #pytanie
Pobierz Bunch - Może mi ktoś pomóc aby "zrobić logcat" ze swojego telefonu? Rozwiązuje proble...
źródło: comment_1606041742Cz4sjfb4koCR0ezbMu7kZp.jpg
  • 9
@Bunch: w "normalnych" warunkach dostęp do logcata jest lekko ograniczony, odpal opcję programistyczne(debugowanie USB) i po adb(adb logcat) wyciągnij wpisy z logcat. Czy bezpieczne? Minimalizacja danych i jesteś w domku ;)
@Bunch: Bo to wszystko trzeba wykonac zeby zrootowac telefon. Skoro nie za bardzo ogarniasz o co chodzi to na twoim miejscu dalbym sobie spokoj. Wrzuc sobie tego Androida 7 bo to banalnie proste a moze rozwiazac problem z ta aplikacja.
@k3lt: Cooooooooooooo?
To sam opis z jednego wątku wydawał mi się zbyt skomplikowany. Za dużo tego.
A Ty jeszcze piszesz, e to dopiero połowa pracy by była i tak.