Aktywne Wpisy
Goronco +30
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
jestemjakijestem1212 +269
I jak to wypić, żeby się nie wyglądać, jak uje.any stół Durczoka? Debile z unii.... Chusteczkę trzeba nosić, żeby nakrętkę wycierać, bo próba urwania grozi rozbryzgiem w promieniu 1,5 metra... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
Pamiętasz lato ze snu
Lu pisało 'tak mi źle
Ktoś pod tramwaj mnie rzucił
Mordować chciał
Kasę wpłacaj by ratować mnie'
Żebrząc wciąż o drobniaki
Gnałem przez Fejs
Komp mi rzęził ostatkiem sił
Aby kasę móc wpłacić
Śmiać się i kląć
Nienawidzić złych konserw w te dni
Michał spał w serwerowni
Czujny jak ptak
Niech koziołki prostują mu sny
Powiedziałaś, że nigdy, że nigdy aż tak
Nie szkalowali papieża jak dziś
Emigrowałem z Wykopu wraz z banem
Mod mnie wyganiał, na multi wracałem
Dane nam było zboża wrzucenie
Za serwerownię ban jest na sto lat
Plażą szedł astronauta a łapki w dół
Wciąż spływały, nie mogły spaść
Lu tam w świecie za funtem odkładał funt
Na manifę przepiękną aż strach
Michał wielbił rogale i pełne szkło
Anię chętną miał kiedyś jak elf
Z autobusem Arabów zdradziła go
Nigdy nie był już sobą, o nie
Emigrowałem z Wykopu wraz z banem
Mod mnie wyganiał, na multi wracałem
Dane nam było zboża wrzucenie
Za serwerownię ban jest na sto lat
W wielkiej żyliśmy komunie i rzadko tak
Treści konserw banował mod
Wykop-party gorzałka tańczyła w nas
Niebo było o dwa kroki stąd
Jestem świadom dlaczego zaczęło się tak
Czemu zgasło - bo chciwość i kit
Portale różne koło mnie, nie budzę się sam
Ale nic nie jest proste w te dni
#afera Wczoraj mój wpis https://www.wykop.pl/wpis/53666631 został zdjęty ręcznie z gorących przez Muminki po uzyskaniu 247 plusów. Nie dostałem shadowbana, bo mój kolejny wpis pokazywał się normalnie. Pamiętajmy, że Wykop to portal tworzony przez użytkowników ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Przypominam o co chodzi - moderację tak potwornie boli dupa w sprawie ciśnięcia Lu ze #stopbzdurom pod tramwaj, że banuje użytkowników, ręcznie manipuluje Gorącymi i ogólnie robi wszystko, by sprawę uciszyć. Nie pozwólmy na to! Wykop nie musi zawierać tylko treści #neuropa i żadnych innych. Jest tu wystarczająco dużo miejsca i na #4konserwy, i na #bekazlewakow, jak i na #bekazlewactwa. Wbrew wydumanym wyobrażeniom muminkokracji każdy mój wpis jest inny, indywidualny i "napracowany". Każdy też zawiera #poezja - przeróbkę znanego hicioru #muzyka, ale nawet gdybym codziennie wstawiał treści godne #gruparatowaniapoziomu (które to ratowanie np wczoraj polegało na wrzuceniu zylion razy chłopca z pasem bokserskim bo atencja - żaden repostujący jakoś nie poleciał za "flood" bo mode łapią mnie i @MarcinBachleda) to i tak by mi to usunęli, bo prawda jest taka - oni mają na użytkowników totalnie wysmarkane. Swoim dziecinnym, żałosnym podejściem tylko to potwierdzają. Ważna jest cenzura i kasa z reklam.
Dziś Jolka, zdecydowane bliżej #bekazmoderacji niż #lustopbzdurom, ale się prosili.
Zawsze wspieram plusem Twoją krucjatę w celu znalezienia tego bandyty co wepchnął Lu pod tramwaj. Widać moderacja wypoku wspiera bandytów i stara się utrudnić Ci dotarcie do prawdy