Wpis z mikrobloga

@Cebulon: oficjalny powód to odmowa przez organizatorów MP retransmisji meczu o 3 miejsce przez kanał h3gg w celu zrobienia loży szyderców a nieoficjalnie to niechęć szopy do matiego już była raczej wcześniej nawet sobie ręki nie podali przy odbieraniu nagrody XD

@PurCzysty: dzięki za wstawke :D
@Gilbert_Prukwa: Nie wiem bo nie znam go osobiście może powiesz coś więcej? jedyne czego się moge doczepić to suche żarty i zbyt częste żebranie o łapki, ale za organizację mp go szanuje, mi dużo bardziej #!$%@? wydaje się lech, jak ktoś powie coś nie po jego myśli to wykłóca się przez godzinę zamiast komentować mecz. Co do zachowania szopy to też mega słabe bez względu na to czy lubił matiego czy
@Allbis: Zarty suche, ale nie sa takie zle, zebranie o lapki to taki klimat tych streamow na youtubach chyba, wydaje mi sie ze to tez forma jakiejs tam komunikacji z czatem - o to bym sie nie czepial. Mati to jest czlowiek typu SJW. Wymiana pogladow na temat czegos innego niz gra konczy sie rakiem mozgu, doslownie. Strasznie zaslepiony czlowiek, ktory przemyslenia na temat swiata wyrobil sobie raz i nigdy ich
@Gilbert_Prukwa:
Ok, dzięki za informację, no po matim to by takie poglądy mnie nawet nie zadziwiły ale no nie obnosił się z politycznymi preferencjami na streamach, często nawiązywał jedynie do memów wykopowo-#!$%@?. Dla mnie z tej całej sytuacji na + jedynie zachował się machberet który jasno bez owijania na chacie napisał ocb, a najbardziej na - nie mati i nie szopa tylko mody które pobanowały pół czatu za polewke z zaistniałej
@Allbis: Na fejsbukowych grupach az tak nie stroni od pogladow, chociaz troche przystopowal. Ogolnie obaj zezwolili na to by w 1 sezonie w MP Lech wręcz gral za swoja babe, co dla mnie jest absurdalne, ale no coz - SJW
@michal1msiekk: To prawda, za organizacje props. Lech jeszcze oszukiwał podczas mp1 grając praktycznie za swoją kobitę :). Co było zgłaszane i dostał zjebki. Takie rzeczy odrzucały mnie od tego by zostać w tym komjuniti i przerzuciłem się na oglądanie