Aktywne Wpisy
AlienShooter +4
Prime_Show_MMA +56
🔥 Czy Wy też nie możecie się doczekać przyszłej gali Prime MMA? 🔥
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
#mechanikasamochodowa #alfaholicy #samochody #motoryzacja
@incydent_kakaowy Czujnik nie chciał wyjść, pokruszył się i musiałem zdejmować zacisk i tarcze żeby jego resztki usunąć.
@Dibhala
@Kacpoo
@incydent_kakaowy Aż wróciły flashbacki z wymiany amortyzatorów i hamulcy z tyłu, to jak to wszystko jest debilnie i antyludzko zrobione to niemam pytań.
@FoxX21 Jak widzę wazzupa jak robi coś na kobyłkach leżąc na betonie to chyba bym zwariował xD
@Kejran: Miałem 147, mam 156. Uważam, że 147 jest z wielu powodów niedoceniana. Natomiast 156 również. - Bardzo fajne, zgrabne, dobrze prowadzące się auto (jak to Alfa). No i względem 147 zyskujemy bagażnik większy, czego mi w 147 trochę brakowało. Powiem szczerze, że bardziej mi się 156 podoba niż 159 - bo jest nie co mniejsza, ale nie mała. Takie właśnie zgrabne auto.
@Kejran: Nie chcę krakać, ale za dwa tygodnie będziesz znowu siedział w kanale :D