Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem czemu, nie którzy mają bol dupy z #cyberpunk2077 .... Nie wygląda tak i tak, model strzelania do dupy itp itd.. same kulawe komentarze... Co jak co ale przecież CPR mowili od dawna że to nie jest grą na next Geny tylko na obecne (PS4/Xbox/pc) robili to na sprzed który był wtedy. Wymagania rekomendowane były podane już jakiś czas temu, więc jak mieli zrobić coś na technologię która jeszcze dobrze nie wyszła ? Hmm ?? Gra będzie rozwijana i na 100% dostanie graficzny update w przyszłym roku, jeden Mirek też narzekał na to że tylko HDR tam nasrali, z tego co mi się wydaje to dodali też technologie co do mimiki twarzy i mowy... . Co do narzekania na model strzelania... Przecież to jest RPG gra a nie FPS, więc nie wiem czego się wy spodziewacie? Mnie się podoba, na pewno wyłączę w opcjach to żeby mi pokazywało ile życia zbieram wrogom, ale tak to spoko.
Widziałem także jakiś Mirek wrzucił też zdjęcie pan z CPR i że wyszło coś wyszło bo brzydkie nerdy tam nie pracowały... Pochwalili się płcią piękna a na pewno goście co pracowali przy grze to fani tematyki Cyberpunk więc nie ocenia się książki po okładce.

Premiera przesunięta z września na listopad z listopada na grudzień... Jak dla mnie to wygląda tak ... Z września na listopad bo chcieli się upewnić że będzie hulać na 5 różnych systemach....a to że przenieśli na grudzień to kwestia marketingu .... Dwie wielkie gry wyszły - Valhalla I Cold war... Więc mogło by się nie sprzedać w tak wielkim nakładzie jak sprzeda się w innym terminie

#cyberpunk2077 #cp2077 #cdprojektred #gry
  • 6
  • Odpowiedz
Co do narzekania na model strzelania... Przecież to jest RPG gra a nie FPS, więc nie wiem czego się wy spodziewacie?

@Pan_Orama: Wiesz że tutaj fps jest de facto corem całego gameplaya? Jak strzelanie będzie słabe to będzie powtórka z wiedźmina gdzie ludzie mówią, że sama walka jest beznadziejna.
  • Odpowiedz
  • 0
@GeneralX jak powtórka z wiedźmina ? Gra miała trochę bugów na początku ale co jak co to walka była dobra ale na odpowiednim poziomie trudności. Do systemu walk to bym się przyczepił innych gier np Assassin's Creed a zawartość to np do Rage bo też tam wiele do życzenia było...
  • Odpowiedz