Wpis z mikrobloga

Ogarnia to ktos?

Mam Xbox One, na nim mam 3 CoDy:

MW 2019
BO4
BO: Cold War

No i jak sie okazuje... na kazdym z tych Codow mam inne Activison ID, okazalo sie dopiero, gdy wszedlem na mycallofduty.com zeby sobie na staty popatrzec, a co ciekawe ja caly czas korzystam z jednego profilu Xbox Live oraz nigdy nie rejestrowalem sie na zadnych stronach Activison/Call of Duty/Battle.net

Wiecie jak stworzyc to konto, zebym mogl widziec staty ze wszystkich Codow jakie posiadam?

Na stronie https://profile.callofduty.com/cod/login wybieram zaloguj sie za pomoca Xbox Live i po zalogowaniu widze staty tylko z Black Opsa 4.....

#callofduty #xbox
  • 6
@PiotrasSNK: battle.net nie mam w ogole podpietego, co ciekawe, jak pobralem apke Call of Duty na iOS to mam po zalogowaniu rowniez przez Xbox Live dostep do... Modern Warfare, a nie jak Black Ops 4 jak przez WWW, paranoja
@Ever_Ns: no wlasnie po wejsciu tam mam informacje, ze

Activision ID
paczo#2624083 - totalnie nie wiem, co to jest za ID, ale jest sparowany z Black Opsem 4

Natomiast na konsoli po wejsciu w ustawienia konta (Cold War) wyswietla sie informacja, ze moj Activision ID to dziend0bry4543****** i ponizej jest informacja "podlaczony adres e-mail" a tam pusto, bzdura kompletna

Ponadto po wejsciu na tę strone mam konto polaczone z Xbox Live,
@dziend0bry: a może w cold war nie jesteś zalogowany na to konto Activision? Trochę zgaduję bo ja na #playstation wszystko na jedyn mailu mam więc nie ma jak się coś pomieszać i mnie z automatu zalogowało po uruchomieniu cold wara na konto Activision
@Ever_Ns: na to wychodzi, bo sprawdzilem sobie odpalajac Modern Warfare i tam jest informacja, ze moje konto Activison to paczo#2624083 natomiast na Black Opsie mam dziend0bry4543**** (wygwiazdkowany, nawet ja nie znam jego nazwy hahaha) a pod spodem informacja o emailu przypisanym, a wlasciwie jego braku, wiec kluczem do rozwiazania problemu byloby stworzenie? podpiecie e-maila do tego dziend0bry4543**** - tylko jak tego dokonać.... ogolnie to nie mam pojecia, jak to sie