Aktywne Wpisy

Ana77 +18
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy

KonsolowyWyjadacz +103

Teraz porównajcie go do Schumachera czy Jordana. Legendy, które posiadały ten magiczny pierwiastek, dzięki któremu ich zespoły wchodziły na szczyt i rozsławiły dyscypliny sportu na całym świecie. Hamilton nie byłby w stanie pociągnąć za sobą ludzi i sprawić że pracowaliby na 101%, bo nikt dla tego typu ludzi by sobie żył nie wypruwał. Zawsze przychodził na gotowe, a podwaliny pod sukces Mercedesa przez 3 lata przygotowywał właśnie m.in. Schumacher.
Zaraz mi się tu zlecą fanboje Hamiltona i będą mówić, że podważam umiejętności wielkiego mistrza. Nie, nie podważam. Uważam, że jest bardzo dobrym kierowcą. Jest jednocześnie najbardziej jałową osobowościowo i zakłamaną osobą w padoku. Bycie rekordzistą nie uczyni go jednocześnie legendą tego sportu, bo do tego potrzeba czegoś więcej. Coś czego on nigdy nie będzie miał.
Zapraszam do dyskusji.
#f1 #sport
Hamilton zostanie bardzo dobrze zapamiętany bo:
1. Jest Brytyjczykiem
2. Jeździ w Mercedesie który jako pierwszy zespół w historii 7 razy z rzędu wygrał mistrzostwo.
3. Ma 7 tytułów a za rok najprawdopodobniej 8
Tak więc będzie legendą tego sportu, mino tego że wykopki tego nie chcą
Komentarz usunięty przez autora
Myślę, że spokojnie można zestawić ze sobą Hamiltona, Sennę i Schumachera, bo są/byli genialnymi kierowcami w czasach swojej świetności. Owszem każdy z nich wygrywał tytuły pośrednio przez to, że miał najlepszy bolid, ale też tak jak dzisiaj Hamilton w niesprzyjających warunkach potrafili zrobić coś z niczego i udowodnić swój talent i opanowanie. Jako kierowcy jeśli chodzi o wyczucie auta są/byli genialni, ale każdy
"Wprowadzanie polityki do F1, wywieranie presji na innych zawodników aby się zaangażowali w BLM, upokarzające klękanie"
Wykopków zwyczajnie piecze odbyt przez jego poglądy (niektórych przez kolor skóry) i próbują mu dopiec na wszelkie inne sposoby. Legendą już jest od jakiegoś czasu,
@smutny_kojot Tu nie chodzi o to żeby porównywać kto był lepszym sportowo kierowcą, bo nigdy tego obiektywnie nie zrobisz. Pewnie już mi tu chciałeś wyjeżdzać, że Schumacher też miał swojego Bottasa, który go
Skoro skonsultował to z weterynarzem i weterynarz był z tym ok, to co wykopkowi do tego? Z tego co mówi Lewis, psu przeszły objawy alergiczne ale przestrzega innych właścicieli psów, żeby zawsze konsultowali dietę psa z weterynarzem. Pies może życie dobrze na diecie wegańskiej (a nawet lepiej, jeśli miał problemy zdrowotne przez mięso: https://www.hillspet.com/dog-care/nutrition-feeding/can-dogs-be-vegan
@sixty-five: Oczywiście że nie. Czasy są inne, więcej poprawności politycznej, gadania o grze fair play, stąd Lewis pajacuje więcej niż Schumi. A był to dokładnie ten sam typ mistrza świata. Z pozoru miły uśmiechnięty, a naprawdę bezwzględny #!$%@?. Poczytaj choćby to i nie wołaj mnie już, bo zbyt dużo razy brałem udział w takiej dyskusji i nie chce mi się kolejny raz.
Narzekania Hamiltona można przyrównać do kujona, który krzyczy, że nic się nie uczył i nic nie wie, a na koniec jako jedyny dostaje 5 xD
@Brzychczy: Poglądy niech ma, ale niech nie kłamie, że był pokrzywdzony i biedny i dlatego popiera ruchy typu defund the police bo jest w tym śmieszny. Jako kierowca jest świetny.