@UczesanyPedryl: tu licz jeszcze ram, obudowę i zasilacz, przy ciulowej wydajności/kompatybilności/braku sterowników
Za 400-500 można szukać poleasingowych optiflexów z i3/i5. Za 2-3 stówy więcej dołożyć używane GPU i jest sprzęt lata świetlne do przodu, pozwalający grać w fullHD w nowe
@Atreyu: Z tego co wyczytałem to w zestawie jest chłodzenie i 8 GB ramu, chłodzenie jest na pewno bo pytałem sprzedawcę, jeszcze się zapytam o ten ram, jeśli jest 8 GB to chyba kupuję głównie z powodu tego bo lubię takie bajery a z tą cenę daje radę.
@Atreyu: Optiplex to słaby pomysł. W nim nawet zasilacza nie wymienisz na inny. Dołożenie karty graficznej też jest problemem, bo nie masz złącza zasilania dla grafiki.Złącz sata też jest za mało aby użyć przejściówek.
Podobno jest to płyta z APU od Xboxa One, całkiem spoko zestaw na budżetowy PC.
#aliexpress #pcmasterrace #komputery
@UczesanyPedryl: xD Wątpię. Przecież tam stare cpu od AMD, to jest padaka.
@UczesanyPedryl: tu licz jeszcze ram, obudowę i zasilacz, przy ciulowej wydajności/kompatybilności/braku sterowników
Za 400-500 można szukać poleasingowych optiflexów z i3/i5. Za 2-3 stówy więcej dołożyć używane GPU i jest sprzęt lata świetlne do przodu, pozwalający grać w fullHD w nowe
@facke: jak to nie? Mam w domu zasilacze ze starszych optiflexów, są normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)