Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
obleśne dla mnie takie żarty, i już się dowiedziałam że jestem sztywna bo nie chcę z nim siedzieć przy kolacji (╯︵╰,) fujka.
#metoo #oblesnywujek #rodzina #pieklokobiet xd
Przesadzasz, ja już go lubie xD
w ogóle nie ogarniam co tacy ludzie mają w głowie, oni myślą że to się kobietom podoba czy jak?
wiem, że powinnam "hihi" z grzeczności, ale #!$%@?ć to, uważam że takie żarty się powinny spotykać z hejtem, to może by zostały wyplenione. chyba że faktycznie niektórym dziewczynom się to podoba? coś ciężko mi w to uwierzyć w podobnej sytuacji
@Mr_3nKi_: weź, #!$%@?...
no a ja się bardzo źle czuję od czegoś takiego, czyli to ze mną problem twoim zdaniem? (╥﹏╥)
twoim zdaniem emocjami można sobie ot, tak sterować?
To zależy. Takie żarty powinny wejść ci jednym i wylecieć drugim uchem. Rozumiem, że nie lubisz tego tupu żarty, ale wujaszek nie zrobił ci to specjalnie. Czy oprócz tego zachowywał się według ciebie dziwnie/źle?
To, że wujek jest starej daty, to że budowlaniec, #!$%@?
generalnie cechą dorosłego cywilizowanego człowieka jest opanowanie swoich emocji. Dlatego dzieci płaczą na cały sklep jak nie dostaną cukierka, a Ty nie kładziesz się na podłodze z atakiem paniki w randomowym miejscu.
no jej ale jak mam go jechać przy całej rodzinie (jeszcze nawet nie mojej) jak on przyjechał coś tam pomagać przy budowie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w ogóle nie wypada mi, czuję presję że powinnam robić dobrą minę do złej gry.
a właśnie jego siostra przyszła jeszcze
Starsi mają inna mentalność, inne poczucie humoru niż młodzi. Gorzej jakby się ślinił na twój widok albo puszczał ci oczko xD
Żartowniś i tyle jak dla mnie ¯\_(ツ)_/¯
@Zordon_: Twoja znajoma W PRACY. My tu mówimy o żartobliwym wujku. Zachowujesz się, jakby cię ktoś dotykał ..
rozumiem, że ciebie to bawi, ale moim zdaniem z jego (i może twojej) strony to jest niedobór wrażliwości (choć ja wiem że jestem nadwrażliwa) - zwłaszcza że przy drugim spotkaniu też ciągnął ten żart mimo mojej pierwszej reakcji.
zauważ też to że nigdy się wcześniej nie widzieliśmy
@Mr_3nKi_: raczej inaczej bym się zachowała jakby mnie dotknął. a ty pewnie i tak byś wtedy pisał że to było takie przyjacielskie i nic takiego, przecież nic mi się nie stało :) jakby na przykład, nie wiem, położył rękę na ramieniu, na plecach przy przechodzeniu przez drzwi albo, nie wiem, klepnął w kolano śmiejąc się z mojego żartu. normalne, nie?
Nie usprawiedliwiam go, ale zachowujecie się, jakby kogoś zgwałcił.