Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki! Niedługo kończy mi się umowa na nieszczęsny abonament (z telefonem) w redbull mobile. Stąd moje pytanie, do jakiej sieci komórkowej opłaca się przenieść (biorąc pod uwagę, że chciałbym nowy numer) oraz lepiej wziąć abonament bez telefonu czy na kartę?

Podejrzewam, że jeśli mało rozmawiam i smsuję (ale mimo wszystko się zdarza) a głównie wykorzystuję telefon do internetu, to lepiej wziąć na kartę, coś w stylu aby karta była ważna na rok, a potem doładowuję tylko środki (chyba tak to działa? przez ostatnie 8 lat miałem abonament więc nie do końca ogarniam co i jak teraz) - Play chyba ma taką ofertę.
Dziękuję za każdą radę!

#play #orange #tmobile #internet #siecikomorkowe #operatorzykomorkowi #pytanie #kiciochpyta #telefony #android #ios #technologia
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@BirchKf: w tmobile jest prepaid z waznoscia na rok. Za jesli ladujesz przez appke to dostajesz 15gb+15 w ofercie, darmowe sms i rozmowy. Potem mozna dokupic pakiet chyba 15 i 45 gb i wychodzi 1zl/gb. Czesto sa tez bonusy typu 3/7/10gb na tydzien
Taryfa GO jbc
@BirchKf jak głównie internet to dobrą opcją jest orange flex, video pass za 10zl i oglądasz filmy bez pobierania GB z głównego pakietu.

Osobom które skorzystają z mojego kodu polecającego oferuję dodatkowo 25 zł jako doładowanie konta blikiem (jak ktoś chętny to zapraszam na priv).