Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +87
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +403
źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz

od maja biegam regularnie, miesieczny kilometraz 150-200km, jedyna dluzsza przerwa to caly wrzesien bo przeprowadzka, urlop etc, jakies specjalne techniki biegania, moze bardziej specjalistyczny trening? celem jest polmaraton ponizej 1:40, dwa lata temu wykrecilem 1:44:xx, ale patrzac na moje obecne osiagniecia i progres to ja moge nie zejsc ponizej 2h xdd
#bieganie
https://www.maratonczyk.pl/trening/49-jurek-skarzynski/592-piramida-formy-czi-qprzebiekiq
Pytanie dlaczego na zawodach co nie idzie jak piszesz że masz siły przyspieszyć na ostatnich 2km to przecież nie jest tak zle. Może bardziej musisz w czasie zawodów kontrolować tempo biegu, w tym powinny pomóc właśnie interwały w tempie startowym
Komentarz usunięty przez autora
no nic, moze faktycznie musze przyspieszyc i troche wiecej potrenowac